Rena snurren

Torsdagen sov jag bort så den är inte mycket att orda om. Natten mellan torsdag och fredag kunde blivit hur jobbig och besvärlig som helst, men någon däruppe måste gilla mig och plötsligt så hamnade den jag väntade på på IVA och jag fick en betydligt med lättskött patient i byte. Jodå, det var jobb ändå, men inom den rimliga ramen.

På fredagsmorgonen åkte jag hem och la mig, Satte alarmet 5 timmar senare för att ta tag i diverse olika ärenden. Jag hade redan innan fått besked av F att han inte hade möjlighet att äta med mig och att vi skulle göra det vid annat tillfälle. F fyllde 36 år i fredags.

Efter kaffet åkte jag först till Södertälje för att hämta mina terminalglasögon. Jag ska ha dem när jag sitter vid datorn och när jag läser. Det första jag märkte var att jag kunde läsa text på mobilen. Innan har jag varit tvungen att ta av glasögonen för att se vad det stod.

Jag orkade inte åka till min bror och svägerska, var lite väl trött för det. Men eftersom jag var hungrig bestämde jag mig för att äta och den här gången valde jag Tidermans vid torget.

Spenat- och laxpaj, sallad, smör, bröd och kaffe. Det satt en karl, utan att ha något vid sitt bord, och starrbligade på mig hela tiden. Om han ens tänkte tanke på att jag skulle vara intresserad så kunde han glömma det. Syntes tydligt att han tillhörde fel kategori för att väcka mitt intresse.

När jag ätit klart var jag proppmätt. Gick till bilen och styrde hemåt. Skulle till människobyn för att hämta ett paket och för att ta ett bad. Då ringde F och undrade om vi skulle gå ut och äta.

Det skulle vi ju inte förstås. Men vi bestämde att ses hemma, vi bor ju i samma hus, och sedan åka någonstans där han kunde äta och jag ta en kopp kaffe.

Jag hämtade mitt paket, som visade sig vara tre paket eftersom det fanns två pappersavier hemma också. Sedan åkte vi till Max i Barkarby och jag passade på att hämta de vinflaskor jag beställt. Hade tänkt ta dem nästa gång jag åkte hem eftersom jag inte kände att jag orkade åka till Barkarby, men nu hamnade jag ju där av en slump.

F åt någon burgare och jag drack bara en kopp kaffe. När vi var tillbaka gick jag in till mig och tog det där badet innan jag åkte tillbaka till stugan.

Det blev lite snurrigt, men presenten jag beställt har ändå inte kommit så det passar bra att fira F:s födelsedag senare. Eventuellt kanske vi kan övertala K att följa med ut också.

Hemma tittade jag på playTV innan jag släckte lampan.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *