Solig måndag trots allt

Fri sovning, tror jag sov till halv tio. Då hade jag redan fått ett sms med förfrågan om ett extra pass på Huddinge postop. Jag svarade att jag inte kunde eftersom jag var mycket trött efter helgen.

Drack kaffe och fixade med diverse inomhus. Hade en lista att beta av med 35 punkter. Inte för dagen, men för veckan. När jag var ute med förpackningar till återvinningen hann jag beundra ett vackert träd.

Vid 12 kom nästa sms med ännu en förfrågan om extrapass. Den här gången från BRIVA. Tackade nej även den gången med motiveringen att jag var upptagen.

Åkte vägen förbi Stora Coop i Bromma blocks och köpte några förnödenheter. Eftersom jag är dålig på att planera det där med att äta, speciellt när jag har mycket att göra, fikade jag och åt en större macka.

Sedan iväg till stugan för att skörda fläderbär och grönkål.
Sedan lyckades jag låsa in mig. Dörren, som inte har något handtag på insidan, blåste igen och jag var fast.

Jag stod i fönstret och ropade på folk som gick ute på gatan. Men de glodde bara surt på mig och ruskade på huvudet. Jag vågade inte hoppa ut genom fönstret med mitt skadade knä. Ringde B-M som lovade komma och släppa ut mig. Men sedan kom grannen i 6:an och jag fick hjälp att öppna dörren. Fortsättningsvis kommer jag att ha båda nycklarna i fickan. För den andra dörren kan ju faktiskt öppnas inifrån. Om man har nyckeln.

Åkte hem och tog hand om kål och bär för nedfrysning. F kom förbi med förrådsnyckeln och jag bad honom kopiera ett dokument åt mig. Han kom sedan tillbaka med det.

Nu värker ryggen och jag ska strax lägga mig i ett varmt bad. Är så trött!

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Solig måndag trots allt

 1. Znogge skriver:

  Så bra att du tackade nej till extra pass för självklart behöver du återhämtning.

  Kram och sov gott!

  • Kraka skriver:

   Så mycket återhämtning blir det väl tyvärr inte. Men jag behöver inte mer arbete i alla fall.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det var väl klokt att tacka nej till extrapass, för du måste vara i behov av lite vila nu.
  Vilken tur att du blev utsläppt av en granne, men det hade säkert ordnat sig på något sätt.
  Hoppas att ryggen känns bättre nu!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Normalt skulle jag kunna klättra ut genom fönstret och hoppa ner. Men jag har skadat ett knä och vågade inte hoppa.
   Jag räknar med lite vila framöver, men inte precis just nu. Mycket på gång…

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *