Fem en fredag v. 39: Upptäckter

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. När hittade du senast rikedom?
 2. Vad tappade du senast bort och fick tillbaka?
 3. Vad är något du nyligen upptäckt om dig själv?
 4. Vad fick du senast omslaget?
 5. Vad har du kvar att upptäcka?

 

 1. Tänkte senast idag på vilken rikedom det är att ha goda vänner. Jag tror det är lätt att få för sig att jag är en väldigt ensam människa när man läser min blogg. Jag är självsam ofta (jag skulle vilja ha det ordet i vårt språk för att kunna skilja på ofrivillig och självvald ensamhet).
  Precis som alla introverta personer behöver jag mängder av egentid. Jag jobbar med, och ihop med, människor och tycker det är skönt att tillbringa tid tillsammans med bara katterna. Jag har en liten, mycket nära, krets av vänner som jag håller en tät kontakt med. Vissa av dem träffar jag ofta, några mer sällan på grund av geografiska avstånd eller andra naturliga orsaker.
 2. Kanske kan jag inte påstå att jag tappat bort dem, men de hade hamnat i sin inköpspåse i en låda och sedan i förrådet som jag just tömt. Jag hittade två par helt oanvända trosor med halloweenmotiv. Eftersom jag flyttat tvättiden flera gånger för att få ihop mitt tidsschema så ligger de nu i tvätten. Som jag har för avsikt att genomföra imorgon kväll.
 3. Att jag blir allt mindre brydd och bekymrad över saker. Tror det är en del av det som kallas förnöjsamhet.
 4. Beställde en munkplåt från  Leilas General Store. Den var inslagen när den kom till paketutlämningsstället.
 5. Massor. Hur mycket som helst. Tyvärr är tiden, och då menar jag livstiden, begränsad.

 

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *