Lördag i skog och boning

Redan klocka 7 hade jag tvättstugan. Vaknade faktisk i god tid av mig själv och hann dricka kaffe i lugn och ro.

Hade bara två maskiner, en ljus och en mörk, så jag var klar rätt tidigt. Städade tvättstugan och la mig i ett bad för att värma mig. Frös hemskt mycket.

Hade bestämt med Å att hämta upp henne och sedan skulle vi åka ut till Eldgarnsö och gå slingan runt.

Det var ett helt okej väder och vackert med höstfärgerna. Efter ungefär halva sträckan gick vi ner till ångbåtsbryggan och fikade. Jag hade kaffe och en dubbelmacka med mig.

Efter kaffepausen gick vi resten av sträckan och nådde bilparkeringen. Jag skjutsade tillbaka Å och efter att ha läst diverse meddelanden i mobilen åkte jag till Stora Coop i Bromma blocks och köpte några livsmedel.

När jag kom hem var det redan mörkt, ja det var det faktiskt när jag kom ut från affären. Jag gick in till pojkarna, som väntade på mig i hallen. Tror väl inte att de stått där och väntat sedan jag åkte, de hörde mig säkert när jag kom.

Kände mig både trött och frusen och till sist bestämde jag mig för dagens andra bad. Blev liggande länge och fyllde på varmt vatten flera gånger.

Till sist var jag tvungen att gå upp och satte mig i köket med en kopp kaffe. Orvar höll mig sällskap. Bestämde mig för att ta ett glas rött, lite att tugga på och titta på ett av veckans avsnitt av Halv åtta hos mig. Då kom Kingston och hoppade upp i mitt knä för att gosa lite.

Till sist var det dags att sova. Behövde vila inför morgondagen. Ställde alarmet på 5:00

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lördag i skog och boning

 1. Ingrid skriver:

  Så bra att få klara av tvättstugan så tidigt så att du hann med en skogspromenad också. Nu är det vackert ute även om det inte är solsken.
  Ha en fin söndag!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Vilken bra dag det blev. Hoppas söndagen inte blir alltför krävande.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Nejdå, det är bara nöje. En av mina vänner konvertetar och bjuder sedan på en måltid i sitt hem. Behövde upp tidigt för att hinna åka tåg.

   Önskar dig en fin söndag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *