Rörigt värre

Det var hur rörigt som helst när vi kom till jobbet på onsdagskvällen. Bara att det tog  drygt trekvart att rapportera är ett tecken på det. Jag fick hand om tre patienter som det var ”miljoner saker” att göra med. Det tog tid att få överblick och komma i fas.

I övrigt så gick natten, jag kunde äta strax efter två och sedan rullade det på fram till morgonen.

Rapporten tog så pass med tid att gå tidigare var omöjligt. Jag var egentligen klar precis när jag skulle sluta, men erbjöd mig att ta ett blodprov som vår jour frågat efter. Jag behövde förskjuta tiden åt andra hållet. Jag hann till och med rapportera provsvaret till jouren innan jag gick.

Jag var lagom sen för att värsta kaoset på Essingeleden skulle vara över och kom hem utan problem. Men sent förstås.

Drack kaffe med katterna och gick och la mig kanske vid 10-tiden. Klockan 11:45 fick jag ett viktigt telefonsamtal och sedan tog det flera timmar till jag somnade igen. Jag var uppe och drack kaffe och pysslade runt. Till sist kunde jag sova en stund till.

När jag gick upp tog jag ett bad, drack kaffe, åt två knäckemackor och gav mig av till jobbet.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rörigt värre

  1. znogge skriver:

    Hoppas du fick tillräckligt mycket sömn för att orka en natt till. Förhoppningsvis blir den inte lika rörig.

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Hoppas att den här natten blir lugnare!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *