Har mått bättre

Lika fort som förra natten gick, lika långsamt gick natten mellan tisdag och onsdag. I övrigt var nätterna ganska lika.

Mådde så dåligt att jag blev tvungen att ta ett par Alvedon. Brukar normalt inte göra det, men det var nödvändigt om jag skulle kunna jobba. Hade ont i precis hela kroppen och kände mig som om jag hade influensa. Men jag tillhör dem som tror att det är bra att man känner av något slags reaktion på vaccinet som ett kvitto på att antikroppsbildningen är på gång.

Åt min nattlunch vid halvtvåtiden och drack kaffe. Man hade lagat kaffemaskinen. Men det fanns annat som var trasigt istället. Suck!

Även den här morgonen kunde jag gå lite tidigare. Är så pass sliten att jag tycker det är värt löneavdraget. Med andra ord rullade trafiken utan stopp hela vägen hem. Det är ett spännande fenomen att det kan skilja så med bara en kort tids förskjutning av restid.

När jag kom hem satte jag mig i köket med kaffe och pratade med kattpojkarna. Sedan var det sovdags.

Vaknade av mig själv någon timme innan alarmet och kunde ta det lugnt med kaffe, knäckemackor och ett varmt skumbad. Använde min nya duschcreme och body butter, den med pärondoft.

Hann med en kopp kaffe till innan det var dags att åka till ännu en natt. Är så trött!

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

4 svar på Har mått bättre

 1. Ingrid skriver:

  Jag har sett ett par avsnitt av The Good Doctor i kväll. Det är en ny omgång som utspelar sig 2020 och givetvis handlar om covid-patienter och sjukvårdspersonalens kamp för att hjälpa dem.
  Hoppas att du får en lugn natt!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Har precis sett första avsnittet av The Good Doctor nu. Han gjorde precis rätt med pojken som fått en pneumothorax. Jag stlde också rätt diagnos, men vet inte om jag skulle våga sticka hål i bröstkorgen på riktigt. Men det vet man ävl inte förrn efteråt… Har inte varit i skarpt läge på det sättet. Vi är så skyddade inne på sjukhusen med full utrustning och en doktor som har både kompetensen och rätten att agera. Hade en patient ett par nätter sedan som fått ett luftläckage på lungan och som behövde dränera luft. Han kördes in på operationsavdelningen. Men egentligen är det ju samma sak som när killen i God doctor satte dit slangen och den där spritfaskan. Det händer samma sak.
   Ska fortsätta titta på serien.
   Nu ska jag strax sova. Imorgon är dte ”nya äventyr” på gång.

   Sov gott!
   Kram

 2. Znogge skriver:

  Det är ett gott tecken att kroppen reagerar tänker jag men lite surt att känna sig sämst under ett nattligt arbetspass.

  Kram och god torsdag!

  • Kraka skriver:

   Nu är allt i fas igen. I nuläget har man inte tänkt ge sjukvårdspersonal någon tredje spruta. Men jag har ju förmånen att vara 65plus…

   Sov gott!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *