Vad var det egentligen som hände

Natten mellan måndag och tisdagen jobbade jag den först av veckans fyra nätter. Bortsett från att det var rörigt när vi kom, det är det i stort sett alltid, så var det en vanlig natt. Bortsett från att kaffemaskinen var trasig.

Vi stretade på med de vanliga jobbuppgifterna. Inget utöver det vanliga. Jag brukar alltid äta klockan 02, tycker det är en bra tid för nattlunch. Halva natten gången, halva kvar.
Plötsligt var klockan 03:30. Vart hade tiden tagit vägen?

När dagpersonalen kom klockan 07 rapporterade jag snabbt och kunde gå tidigare, stämplade ut 07:10. Det i sin tur gjorde att trafiken rullade på och jag var hemma redan 08:10. Det där med trafiken hänger på att man är ute i precis rätt tidsfönster. Hade jag gått när jag skulle sluta, 07:30, hade jag knappast varit hemma före 10:00.

 

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vad var det egentligen som hände

  1. znogge skriver:

    En fördel att komma hem tidigare i alla fall även om det inte blev någon mat under natten.

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Så skönt att hemresa gick smidigt!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *