Nummer tre

Trots att jag planerat att ha fri sovning vaknade jag tidigt. Tror innte klockan var halv sex ens. Gick upp och gjorde kaffe.

Laddade ner den där appen Alltid öppet som man måste ha för att få covidvaccin. Jag fick ju mina två på jobbet, men någon tredje spruta har man inte planerat att ge intensivvårdspersonal.

Bokade en tid redan idag och bestämde mig för att passa på att göra en runda på stan också. Lite shopping skadar aldrig. I alla fall inte om man köper saker man behöver och har råd med dem.

Köpte en mobilladdare hos Classe eftersom en av dem jag har har gått sönder och laddar i stort sett inte alls. Tappade den i golvet för ett tag sedan. Sedan var jag inne på Cubus och där hittade jag sockar 3 för 2. Det gällde även 5-pack så det blev 15 par till priset av 10. Köpte några saker på Body Shop och några på Kicks. På Lindex köpte jag lite underkläder i en fin, mörkgrön nyans. Samma som jag har i ljusa färger.

Hade tid att ta en kopp kaffe och gick ner i Hötorgshallen och drack en cappuccino. Sedan gick jag ner till Werlabs där jag skulle få min spruta. Det var en halvtimme kvar men det spelade ingen roll. Jag registrerades in och fick ställa mig i kö.

När jag var klar gick jag för att äta lunch. Hade först tänkt äta sushi, men hade sett att man hade schnitzel på Hötorgets kvarterskrog.

Gott! En alkoholfri öl till maten och sedan en kopp svart kaffe. Sedan var det dags att gå till T-banan och åka hem.

Hemma gick jag och la mig en stund. Somnade och sov så hårt att när jag vaknade, en timme senare, trodde jag att jag försovit mig och att det var mitt i natten. Undrade varför man inte ringt från jobbet. När jag kollade vad klockan var insåg jag att jag kunde sova ett tag till. När det var dags att gå upp drack jag kaffe och åkte sedan till jobbet.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nummer tre

 1. znogge skriver:

  Så skönt att den tredje vaccinationen är avklarad. Vi lär få vänta in på det nya året misstänker jag.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Jag har också laddat ner Alltid Öppet, så nu kommer kallelser från vården den vägen.
  Nu är det besprutning mot säsongsinfluensan som gäller för min del, för trean är avklarad.
  Hoppas på att du får en lugn natt!
  Kram, Ingrid

 3. irene skriver:

  Älskade Kraka! Dina inlägg gör mej hel! Vill va som du om jag kunde! Så full av erfarenhet och liv! Så possitiv trots allt! Jag har ju träffat dej och jag älskar dej! Tänk att få va som du! Älskade människa. Och så älskar jag ju så klart dina kattpojkar som har en stor del i mitt hjärta! Kramar och massa nospussar

 4. Tantaugusta skriver:

  Läser det här när jag sitter av de 15 min efter vaccinationen 😊. Mina två små har precis fått spruta nr 2 så nu är vi färdigvaccinerade allihop (fram till dess det ev blir dags för nr 3 vill säga).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *