Fredagskväll med förhinder

Det har varit en tuff vecka. I början mådde jag dåligt efter min tredje spruta och när det gått över var det rörigt och jobbigt. Natten mellan torsdag och fredag var rätt lugn, men 42 timmar arbetstid under en vecka tar ändå på krafterna. Jag såg fram mot en lugn fredagskväll. Skulle göra ett par räkmackor och se något på playTV.

Efter jobbet åkte jag förbi stugan för att kolla läget. Ingen vacker syn med allt regn som kommit. Men det var i alla fall okej.

Åkte hem för att sova och satte alarmet på 15:00. När jag blev väckt satte jag om alarmet och gick upp vid 16-tiden.

Eftermiddag och kväll tillbringade jag med katterna. Men hann också med en kortare promenad med F, som är hundvakt. Lyssnade på ljudbok och såg första avsnittet av The Good Doctor på Netflix. Chattade med en tidigare klasskamrat från Fjellstedska och pratade med L i telefon. Har också gjort upp planer för morgondagen. Några räkmackor blev det inte, nöjde mig med ett par limpmackor med kaviar. Men räkorna är kvar i frysen och får bli en annan kväll. Nu är det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredagskväll med förhinder

 1. Ingrid skriver:

  Jag såg också några avsnitt av The Good Doctor igår. Det var bara det första avsnittet som handlade om covid och det var tur tycker jag. Corona och covid har vi fått nog av!
  Ha en fin Alla helgons dag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag har också fått nog av covid. Det tjatas ju om det hela tiden till ingen nytta.

   Ha en fin helg!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *