O aj aj aj aj buff

Hade väl egentligen ingen fri sovning idag, men det kunde kvitta för jag vaknade vid 4-tiden. Försökte somna om men jag gav upp och gick upp och drack kaffe.

Efter kaffet diskade jag och gick ut med diverse förpackningar till återvinningen.

Jag tittade på en film I rymden finns inga känslor. Den handlar om två bröder som står varann nära. Den ena brodern har asperger. Även om K inte är lika knepig som killen i filmen så finns det mycket av igenkänning. Klart sevärd film.

Sedan gick luften, eller energin, eller vad det nu är som gör att man fungerar, ur mig. Jag blev tvungen att sova middag.

På eftermiddagen skulle jag träffa F och F, han som kallas S, för att få hjälp med min Christianiacykel. Den skulle på vinterförvaring. När den var inpackad i bilen åkte vi till Daisy’s och åt. Jag åt en burgare och drack kaffe. Pojkarna åt sådana där färdiga meals.

F, som kallas S, skulle göra ett jobb i ett skyddsområde och F fick inte följa med. Det är jättestränga regler runt det där. F och jag passade på att shoppa lite på Willys. Jag köpte matsäck tills imorgon och lussebullar.

Sedan skjutsade jag F till ett ställe på Östermalm där han skulle träffa F, som kallas S. Att köra dit var lite av en mardröm. Vilda fotgängare och galna cyklister! Just saying.
När jag lämnat av F letade jag mig ut ur stan i samma galna miljö. Vad är det för fel på folk som inte ser sig för?!! Det kvittar väl om man har rätt att gå ut framför bilarna om man ändå inte överlever. Själv ser jag mig mycket noga för. Jag föredrar att leva framför att få en bilist fälld i domstol för att inte ha stannat vid ett övergångsställe. Eller i värsta fall där det inte ens finns ett. Förresten tycker jag att man kan göra besparingar på färg. Det finns ingen anledning att måla heldragna linjer, eller linjer alls, när folk kör lite hur som helst över dem. I trafiken råder kaos och anarki. I alla fall i Stockholm. Suck!!!

Jag kom hem helskinnad och utan att köra på någon. Gjorde en avstickare till Kista och hämtade ut ett paket i Instabox.

Just nu finns inte tid för bakning. Men det är en mycket inspirerande bok!

Väl hemma satte jag mig med ett glas rött och lite ost. Sedan kaffe och en lussebulle. Lyssnade på ljudbok.

Eftersom jag skulle upp tidigt gick jag och la mig vid 23-tiden.

Det här inlägget postades i En arbetsfri månad 2021, Film, Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på O aj aj aj aj buff

 1. Ingrid skriver:

  Så skönt med en middagsslummer!
  Med dina arbetstider måste det väl till en sådan då och då för att kunna fungera.
  Hoppas att du får en behaglig första advent!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Vissa beter sig som idioter i trafiken. Jag utgår aldrig från att en bilist stannar även jag självklart stannar för att släppa över andra. Lite sunt förnuft kommer man långt med.

  Kram och god 1:a advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *