Bara en vanlig torsdag

Upp på morgonen, kaffe och en stund av lugn. Klockan 11-15 hade jag tvättstugan. Tvättade två maskiner åt mig själv och två åt F. Han jobbade och jag hade tid att få ordning på de kläder han ska packa. Om nu någon tycker att jag skämmer bort honom så vill jag bara säga att han gör massor av saker åt mig. Många av dem nämns inte ens i bloggen.

Gjorde en omgång Korv Stroganoff, men ska göra en omgång till. Frös in några portioner efter att jag ätit mig mätt på nämnda rätt till lunch.

Styrelsemöte, årets sista, i studentkåren. Jag var med på zoom eftersom jag inte hade tid att åka upp till Uppsala.

Ringde F och vi kom överens om att åka och fixa ärenden. Jag hämtade en del till matberedaren som var ett extra tillbehör. Jag hade beställt den hos Classe och fick sms att den kommit. Köpte en baddräkt på Stadion. Har en vision av att simma i hotellets pool varje dag. F var hungrig och vi gick in på IKEA och han åt middag. Jag hade redan ätit och drack kaffe med lussebulle.

Sedan åkte vi och pantade flaskor. Massor av flaskor. F shoppade lite livsmedel.

När jag kom hem satte jag mig ner och vilade. Bara vilade. Drack lite vin och kände in tillvaron. Skrev en lista inför morgondagen och kontaktade F som kallas S och sa att pojkarna kommer på lördag. Säga vad man vill om F som kallas S men han är väldigt snäll mot katter. Kingston var där när F och jag var på Aruba 2015. Då var Orvar inte ens född ännu, han föddes 2018. Jag känner mig trygg med att de är där.

Imorgon blir en intensiv dag så det är bäst att sova snart…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bara en vanlig torsdag

 1. znogge skriver:

  Bra när man kan hjälpa varandra med olika saker. Det blir liksom ömsesidigt tänker jag.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Tjänster och gentjänster har båda parter nytta av.
  De där lussebullen såg fin ut. Mina blev inte så vackra, men de är goda i alla fall.
  Sov så gott!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Kan väl inte ta åt mig äran för bullens skönhet. Det är IKEA:s. Den var i alla fall väldigt god. F åt köttbullar, men jag hade ätit en rejäl portion Stroganoff.

   Sov gott!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *