Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

Den här veckan använder ElisaMatilda samma frågor som ingår i min årsberättelse. Men jag väljer ändå att svara på dem även här. Dels för att jag tror att det är lite olika läsare för olika slags inlägg, dels för att det går att besvara frågorna lite olika utifrån sammanhanget.

 

 1. Vad hade du velat ha mer av i år?
 2. Vad har varit din största framgång i år?
 3. Vad ser du fram emot under 2022?
 4. Vad tar du med dig från 2021?
 5. Har du något nyårslöfte?

 

 1. Tid. jag vill alltid ha mer tid. Men det är inget man kan få. Tyvärr.
 2. Tycker inte att det är något speciellt som sticker ut.
 3. Ska bli spännande med uppdraget i Jönköping. Både själva jobbet och närheten till en del av mina vänner känns bra.
 4. Antar att det är någon lärdom som avses med frågan. Behovet av planering och struktur inser jag alltmer att jag skulle ha nytta av för att inte bli så tömd på energi.
 5. Nej. Inget löfte men ett ledord: Struktur.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022

 1. A ROOM OF MY OWN skriver:

  visst hade en velat ha/behövt mera tid. kan inte peka på några framgångar under 2021. tvärtom. planera och strukturera kan jag, men jag skulle kanske behöva lära mig att sätta punkt/nej/begränsa. nej, inga nyårslöften att tala om. god fortssättning på det nya året!

  • Kraka skriver:

   Jag kan strukturera och planera på jobbet men är sämre på det privat. Men nu gör jag ett försök så får vi se hur det går.

   God fortsättning!

 2. Pingback: Fem en fredag v. 1: Ljudspår - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *