Homeblues

Somnade snabbt igår kväll men vaknade sedan igen. Sedan kunde jag inte somna om lika lätt och blev liggande med ljudboken tills den var slut. Sedan var det mindre än en timme tills jag planerat att gå upp.

Efter natten orkade jag inte gå upp tidigt och somnade om. Vid 9-tiden gick jag upp och drack kaffe.
Tanken var att jag skulle skjutsa F till jobbet, men sedan hade han plötsligt andra planer. Han hjälpte mig packa ur bilen och bära in mina saker innan han åkte.

Jag började med att åka till Kista för att hämta två paket med kurslitteratur i Instabox i Kista. När jag ändå var där passade jag på dricka kaffe och äta en halloncroissant.

Sedan åkte jag hem och åt lite. Därefter bäddade jag ner mig i två timmar. Jag var helt matt och behövde betala av på sömnskulden.

Gick upp på eftermiddagen, drack kaffe igen och gav mig iväg för att hämta ett annat paket uppe i Husby centrum. Även det kurslitteratur.

Åkte till Barkarby för att köpa vin som Harriet bett mig köpa. Hon kände att hon ville ha hjälp med det och slippa både att stå i kö bland en massa folk och bära hem. Självklart kunde jag fixa det, hon är ju ändå 90 plus.

Gjorde sedan en vända till Stora Coop i Rotebro. Egentligen ett onödigt affärsbesök, men jag ville ha lite smör. Ifall jag kommer på att jag hinner baka Madeleinekakor. Köpte lite annat när jag ändå var där.

När jag kom hem satte jag mig i köket med ett glas rött och några ostbågar. Det är så tråkigt att inte kunna gå runt och bara titta i affärerna. Kanske besöka ett museum och ha en lugn och skön dag. Men just nu är smittan lavinartad. Ändå vet jag att jag inte kommer att klara mig i längden hur mycket jag än begränsar mitt liv. Är på väg att bli deprimerad. ”All work and no play makes Jack a dull boy”. Fast så galen hoppas jag att jag inte blir som han blev. 🙂

Pratade med B i telefon och skulle sedan se På spåret. Då ringde F. Vi hade pratat om att ses, äta något och se film. Men jag sa direkt att jag kände mig för trött. Elelr egentligen sa jag att om du är trött så tar vi det en annan dag. Jo, han var trött och han behövde jobba hemma en stund också. Men han ville åka och och shoppa livsmedel. Så då gjorde vi det. Jag köpte absolut inget men vi hann ju prata lite i alla fall.

När jag kom hem såg jag På spåret och sedan kändes det som sovdags. Ännu en dag hade rullat iväg.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Homeblues

  1. Den där sortens knasiga nätter är jag väl bekant med! Tyvärr!

  2. Znogge skriver:

    Dagar har en tendens till att rulla på snabbt och du fick ändå gjort en hel del. Samtidigt som man vill ta det lugnt så har man ändå saker att uträtta.

    Hoppas du får en härlig lördag!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *