Bankrutt och skuldsatt

Vaknade tidigt, väldigt tidigt, eftersom jag somnade ganska tidigt. Eller la mig i alla fall. Gick upp och gjorde kaffe och pluggade ett tag. Sedan gick jag och la mig igen, missade alarmet och vaknade halv elva.

Hade ett ärende att göra ihop med F och vi bestämde att ses klockan 14. Själva ärendet gick snabbt och sedan inhandlade vi thaimat och åkte hem till honom för att äta.

Kyckling och grönsaker i en god gryta. Minns inte vad rätten heter, något med King pattay tror jag. F åt något annat med grön curry.

F hade ett tag funderat på att skaffa Disney plus och frågat om jag ville dela abonnemang. Jodå, det kunde jag tänka mig. Sedan blev jag sittande i hans soffa och såg ett program om vita vargar på Ellesmere island. Det var i tre delar och jag kunde inte slita mig.
Kingston satt och tittade fascinerat, han älskar att se på TV. Sedan kom även Orvar och tittade.

Kingston la sig i soffan efter programmet och sedan kom Orvar och la sig bredvid.

Jag fick gosa med båda pojkarna ordentligt idag. Saknar dem så mycket.

Gick hem och hämtade lite tvätt som F skulle tvätta åt mig när han hade tvättstugan. Sedan hem och fixade lite. Drack en kopp kaffe, chattade med Petter och sedan var det dags att hämta min tvätt.

När jag kom in till mig med tvätten och klätt av mig och tagit på nattkläder satte jag mig i köket med en liten, liten skvätt rödvin och en knäckemacka.
Klockan var redan sent och jag hade återigen förslösat mängder med tid. Känner mig helt bankrutt och skuldsatt på mitt tidskonto.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bankrutt och skuldsatt

 1. Znogge skriver:

  Tiden och dagarna har en tendens till att gå så snabbt. Det blir en balansgång att hinna med det som behövs och samtidigt samla krafter inför den nya veckan.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Här blev man snuvad på lördagens thaimat, för Kustgrillen är stängd p g a covid-19 i familjen. Man får hoppas att de snart tillfrisknar.
  Glad måndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *