Bild 8 av 180 – Bland molnen (17)

Högt uppe bland molnen får jag syn på hen. Periodvis har skärmflygning varit populärt i området men nu var det länge sedan jag såg en skärmflygare över Barkarbyfältet. En gång var det en flygplats där, nu bygger man bostäder.
Jag har aldrig skärmflugit, men jag förstår känslan eftersom jag hoppat fallskärm. Man känner inte att man faller, marken kommer upp och möter. Det är alldeles tyst och man har en vidunderlig utsikt.

Bilden ingår i 365 foton 2022 där jag deltar på halvfart med målet att publicera 180 foton.

Det här inlägget postades i 365 foton 2022. Bokmärk permalänken.

6 svar på Bild 8 av 180 – Bland molnen (17)

 1. znogge skriver:

  Wow, vilken bild!

  Kram och god söndag!

  • Kraka skriver:

   Jag hade tur. På väg till IKEA fick jag syn på hen och svängde in på vägen mot Hägerstalund ute på Barkarbyfältet. Jag stannade bilen vid vägkanten och väntade in ögonblicket då skärmflygaren låg i rätt vinkel.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Fint fångat!
  Kram, Ingrid

 3. Anna skriver:

  Jättefin bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *