Bild 12 av 180 – Snö (274)

Vädret växlar en hel del. För en vecka sedan var det snö utanför vandrarhemmet. Sedan låg den kvar ett tag. När jag kom hem i måndags var det åter rena vårvädret. Idag var det visserligen ingen snö men glashalt igen utanför och jag höll på att halka omkull.

 

Bilden ingår i 365 foton 2022 där jag deltar på halvfart med målet att publicera 180 foton.

Det här inlägget postades i 365 foton 2022. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bild 12 av 180 – Snö (274)

 1. Znogge skriver:

  Glashalt här i morse med så det gällde att gå försiktigt på morgonrundan.

  Kram och god fredag!

 2. Ingrid skriver:

  Här har det varit stabilt snöfritt ett bra tag nu. Det är bara att hoppas att det fortsätter så. På radion säger de att det är halt på vägarna här på ön också, men jag tror att en promenad på sandade trottoarer inte är någon större risk.
  Ha en skön fredag!
  Kram, Ingrid

 3. Det är spännande och intressant med de vändningarna i väderlek. Vackert med lite snö dock

  • Kraka skriver:

   Snö är vackert, men lite besvärligt när det slaskar och fryser på hela tiden. Jag vill ha en ordentlig omgång snö som sedan ligger kvar under vintern. Temperaturer kring minus 7 grader eller kallare är också bra då det ger bra väglag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *