Utan kläder och utelåst

Natten var ganska jobbig inte alls som natten innan. Men till sist tog den slut och jag kunde ge mig av hemåt.ute va det snöslask, det hade kommit en stor laddning snö under natten.

Tog vägen förbi receptionen för att få giltigheten på mitt nyckelkort kollad. Men han jag har kontakt med hade inte kommit. Bestämde mig för att gå dit efter att jag sovit.

Gjorde en macka och lite kaffe. Sedan la jag mig. Som tur var med T-shirt och långkalsongerna på.

När jag vaknade gick jag på toa. Sedan kom jag inte in in i mitt rum. Där fanns allt. Hade behövt mobilen, men den var ju innanför dörren. Det var bara att med bara fötter iklädd långkalsonger och T-shirt att ge sig ut. Som tur var hade all snö försvunnit. Men det var ändå kallt.

Jag fick mitt kort fixat och gjorde sedan kaffe och drack det tillsammans med den sista mackan. Sedan lyssnade jag på föreläsningar och packade ihop mina saker.

Bar ut till bilen och var klar att åka 15:40 ungefär. Det var bart på vägen och jag kunde köra på problemfritt. Tog en paus vid Norsholm och fortsatte sedan hem.

F hjälpte mig bära in min packning och sedan följde han med mig till biltvätten. Vi åkte sedan till Stora Coop i Rotebro och jag köpte några förpackningar mjukmat åt pojkarna. Ska träffa dem på lördag. Längtar efter dem.

Klockan var mycket och jag fixade med håret och tog sedan ett bad. Skulle upp tidigt så det var bara att försöka hinna lite sömn också. Nu har jag några dagar hemma. På måndag är det dags att åka ner igen.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Utan kläder och utelåst

 1. Ingrid skriver:

  Vilken tur att det fanns någon där som kunde hjälpa dig med nyckelkortet. Tänk så oturligt det kan bli!
  Tur att bilresan hem gick bra i alla fall och nu önskar jag dig en riktigt trevlig och avkopplande helg!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Vilken tur att du kunde få hjälp så pass snabbt som du ändå fick.
  Så skönt för dig att få en helg hemma. Hoppas det blir en bra balans på ledigheten. Lite avkoppling och lite aktiviteter!

  Kram och god fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *