Det blev bra trots allt

När jag vaknade trodde jag att dagen skulle bli totalt misslyckad. Jag hade, och har, fruktansvärt ont efter fallet igår. Det var jobbigt att komma upp och jag insåg att min planering fick ändras.

Jag skulle träffa B-M och prova en tröja. Men vi ställde in och ska försöka hitta en tid vecka 9. Det borde nog kunna gå.
När jag pratat med henne sov jag ett tag. Det tar jättemycket energi att ha ont.

Ringde till F och beklagade mig över att jag var hungrig och inte hade något hemma som jag ville äta. Vi bestämde att åka och äta någonstans.

På ChopChop i Rotebro hittade vi lämplig mat och jag hade tagit med mig en av mina matlådor.

Hälften av maten åkte ner i lådan och får bli jobblunch i kommande vecka. Portionerna är enorma och hälften är mer än nog.

Efter maten tog vi en sväng inne på ÖoB. Jag hittade några ganska små glaskarotter, sådana där som är ugnsfasta, som jag köpte. Precis lagom storlek för Jansson, gratänger och liknande när man lagar till en person.

På vägen gjorde vi ett privat ärende som F hade. Han skulle hämta en sak hos J. Vi pratade en stund och sedan åkte vi hem.

Jag skulle hämta mat från igår uppe hos F. Jag hade glömt mina två lådor hemma igår, men lagt undan mat i en djup tallrik. Två portioner jobblunch med lövbiff, potatiskroketter och aromsmör.

Jag passade på att tigga till mig en kopp kaffe och vi såg ett spännande program om fladdermöss och deras motståndskraft mot virus och åldrande.

Jag fick möjlighet att träffa båda mina kattpojkar. Men det var bara Kingston som ville bli fotograferad. Han är en TV-tittare av rang och fascinerades av fladdermössen.

Sedan blev det dags för mig att gå hem. F följde med mig till dörren eftersom jag hade betydligt mer att bära än jag kunde hantera. Idag var det nära att han halkade omkull, men han lyckades manövrera och hålla sig på benen. Vår gård är livsfarlig.

Hemma satte jag mig vid datorn en stund och sedan förberedde jag lite inför morgondagen.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *