Trött, onödigt trött

En alltför tidig morgon. Men annars en helt okej dag. Ordnade så jag fick ett P-tillstånd för personal och efter jobbet gick jag runt lite utanför sjukhuset och kollade var jag kunde stå.

Gick hem och vilade lite med playTV och en kortare tupplur. Kände hur mycket energi den här märkliga historien med boendet tagit. Energi jag behöver till annat egentligen. Längtar verkligen hem nu, till mina två lediga veckor. Sedan får det bli en nystart med nytt boende.

Efter att jag sovit lite, mest slumrat till kortare stunder, kände jag mig piggare och orkade plugga en stund. Tittade också på första avsnittet av The Sinner på svtplay. Drack några koppar kaffe och åt ett par mackor.

Hade på det hela taget en skön kväll som jag lät dra in en bit på nästa dag. Jag hade fått frågan på dagen om jag kunde tänka mig att byta min onsdagskväll mot ytterligare ett dagpass. Det kunde jag inte. Jag får kämpa enormt för att orka med tidiga morgnar och flera i rad blir för mycket. Jag hade ju gått upp vid fyratiden på måndagsmorgonen för att packa och fixa inför min resa ner.

Jag kunde konstatera att jag fått ett rejält blåmärke där jag slog mig. Precis på stället för lårbenshalsen. Jag hade en nästan osannolik tur att jag bara fick ett blåmärke och väldigt ont.

Jag pluggade ännu en stund, lyssnade på en föreläsning. När jag tittade ut genom fönstret innan jag gick och la mig kunde jag konstatera att det kommit en ny laddning snö.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Trött, onödigt trött

 1. Znogge skriver:

  Det är verkligen skönt att du ska byta boende inom kort för hos sådana stolpskott kan man inte bo. Obehagliga typer dessutom.
  Själv håller jag också på att utveckla ett rejält blåmärke men är mest tacksam över att jag inte bröt något.

  Kram och god onsdag!

  • Kraka skriver:

   Ja, det ska bli skönt att flytta. Nu är ett gäng polska byggjobbare här igen köket ser ut som att de väntar på att mamma ska städa upp efter dem.
   Ja, man får vara glad att man inte bryter sig när man faller omkull. Blåmärken går trots allt över.
   Ha en fin onsdag!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så skönt att det snart är slut på det där vandrarhemmet. Hoppas att ditt nya boende blir trivsammare. Ha en skön onsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *