Trött, men effektiv

Idag lyckades jag sova länge. Vaknade visserligen tidigt men somnade om. Fick ihop 10 timmar 51 minuter. Jaja, jag vet att risen att få en stroke (bland annat) ökar om man sover mer än 9 timmar men jag behöver sova ut ibland. Det är ju inte precis så att jag har för vana att sova mer än 9 timmar.

Svarade på ett mail om nätter i Jönköping i sommar. Har erbjudit 3 nätter per månad juni, juli och augusti och nu har jag fått datumen för dessa. Tre sammanhängande alltså. Däremot ska jag bara jobba enstaka nätter på postop Huddinge.

Drack morgonkaffe, eller förmiddag var det ju förstås vid den tiden. Tog det lugnt trots att jag hade ett digert program planerat.

 • Plugga
 • Shoppa på Stora Coop (pensionärstisdag)
 • En kortare promenad
 • Bära ut till återvinningen

När jag kom ut till återvinningscontainrarna var det fullt. Bara att bära in igen och sedan ta med när jag åkte. Vis Stora Coop i Rotebro visste jag att det fanns återvinning. Men det är märkligt att det blir så mycket förpackningar. Har redan burit ut 3 stora kassar den här veckan. Fast en del av det hade jag redan i kassar som jag inte velat ära ut eftersom det var så halt senast jag var hemma.

Shoppade i Rotebro och drack en kopp kaffe. Man får äntligen sitta ner och ta en kopp igen.

Idag var det extrapris på kaffe med bulle 15 kronor. Man fick välja vilken sorts bulle man ville ha också.

Senare svängde jag förbi IKEA och drack kaffe där också. Ringde til PostNord och frågade efter mitt paket som borde vara framme i Veddesta. Det var det, men det var inscannat fel kunde de se och det var därför jag inte fått någon avisering.

Åkte och hämtade paketet. Mat åt pojkarna, 20 kilo torrfoder. De äter i alla fall bra mina pojkar.

Sedan var det ju den där promenaden och eftersom jag var i Veddesta så kändes det naturligt att åka till Görväln igen. Trots att jag visste att det är is och halt.

Ser ur som om de samlats runt den den vita ankan som kanske höll något slags tal. Hur som helst såg hen lite ensam ut. Senare såg jag dem simma tillsammans.

För min del får det gärna bli varmt och vår. Men det var bara 4 grader ute.

När jag kom hem värmde jag en fryspizza jag köpt och tittade på gårdagens avsnitt av I vår herres hage.

Bestämde mig för en tidig kväll och att försöka gå upp tidigt imorgon. Klockan var inte ens 20, men jag var trött.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trött, men effektiv

 1. znogge skriver:

  Så skönt att du fick sova ut ordentligt i dag. Man behöver helt enkelt ta igen sina förlorade timmar. Lät som en bra dag för övrigt och du hann med en hel del.

  Kram och sov gott nu!

  • Kraka skriver:

   Ja, det var välbehövligt. Jag känner mig rätt stressad och har svårt att sova just nu. Så mycket att tänka på och fundera över.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *