Miljöombyte och ny stad

Sov alldeles utmärkt i mitt nya rum. Jag har alltså bytt vandrarhem och bor nu på ett SFT-vandrarhem med betydligt bättre standard än hos Hasse på Sjökanten. Dessutom är det billigare och jag har egen toalett. Enda nackdelen är att jag måste åka till jobbet istället för att ta en snabb promenad på en kvart. Men man kan ju inte få allt.

Huskvarna är en liten söt stad. I alla fall delar av stan, som förresten är en del av Jönköpings kommun.

Utsikt från köksfönstret.

Efter morgonkaffet tog jag en promenad. Det var lite för tidigt och bara mataffärer var öppna. Letade efter ett café men fick nöja mig med att dricka kaffe på ICA.

När jag kom hem igen gjorde jag en liten lunch med bacon, stekt ägg och bönor. Sedan var det dags att åka till jobbet.

Jag hamnade på isoleringssal, men det funkade bra. Tiden rullade iväg rätt snabbt och rapporten gick också snabbt eftersom nattkollegan hade haft patienten tidigare. Då behöver man inte dra hela bakgrunden utan bara det som är dagsaktuellt.

Åkte hem till vandrarhemmet, gjorde kaffe och ett par mackor. Börjar sent imorgon också och kan kosta på mig lite långkväll.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Miljöombyte och ny stad

  1. Znogge skriver:

    Så skönt att du bytt boende för det andra verkade inte halt seriöst eller bra. Lite längre förvisso men det blir säkert bättre så här.

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Det var ju jättebra att det nya boende är bättre och det låter ju som om jobbet funkar bra också. Hoppas att det fortsätter så!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *