Slut och dags igen

Gick upp strax före klockan 6. Drack kaffe och tog det lugnt. Skrev packlista och lyssnade på ljudbok en stund. Det kändes som att jag kunde kosta på mig lite morgonlugn, hade egentligen tänkt gå upp vid 8-tiden.

Var egentligen inte alls sugen på att resa ner och göra resterande tid. Inte för att jag inte trivs, för det gör jag. Men det var så skönt att vara hemma.

Packade in i bilen och sa hej då till F. Han kom ut och vaktade mina saker så jag inte skulle behöva låsa hela tiden. Jag vågar inte lämna saker i en olåst bild där jag bor.

Resan gick bra, jag gjorde ett par pauser varav en lite längre då jag slumrade lite. Var framme inte alltför långt efter klockan 15 då jag var lovad att få checka in.

När jag burit upp mina saker från bilen åkte jag till Asecs och shoppade på Stora Coop. Köpte mat till mina matlådor för veckan och, bara för att, en burk konserverade päron.

När jag var tillbaka på vandrarhemmet packade jag upp, la in vissa matvaror i kylen och gjorde kaffe. Sedan pluggade jag dryga timmen.

Tittade lite på playTV och sedan var det sovdags. Ännu en dag hade försvunnit. I morgon är det dags att börja jobba igen.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på Slut och dags igen

 1. Ingrid skriver:

  Så skönt att resan gick bra!
  Hoppas att du får en bra arbetsdag.
  Kram,, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Så skönt att resan gick bra. Har du bytt vandrarhem nu eller bor du kvar på det första?

  Kram och god måndag!

 3. Hannas krypin skriver:

  Skönt att resan gick bra. När jag läser om dina konserverade päron så tänker jag på när min mamma gjorde päron i ugn med after eight på. Så gott ju! Hoppas du får en bra arbetsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *