En trevlig fredag

Första dagen på en ledig helg. Gick upp tidigt, trots att jag somnade om efter att ha vaknat alldeles för tidigt blev det bara knappt 8 timmar. Men det är mer än det brukar bli så jag får väl vara nöjd trots allt.

Drack morgonkaffe med ett par knäckemackor med ost och hann sedan plugga en stund innan det var dags för dusch och sedan en tur till Asces.

Jag var bjuden på lunch till C, en klasskamrat från Fjellstedska, och ville ha något med mig. Det fick bli blommor och ett paket med magneter som också hade blommor som utsmyckning.

Ställde in gps:en på hennes adress och sedan var det bara att köra. Inte alls svårt att hitta. Ett jättegulligt område med radhus och lite känsla av landet.

Till lunch blev det först en laxsandwich och sedan en god räksallad. Till det alkoholfri öl.

När vi ätit tog vi en promenad i området och var inne på Coop och köpte något till kaffet. Väl hemma hos henne igen drack vi kaffe och pratade. Det är flera år sedan vi sågs så det fanns en del att avhandla.

Efteråt åkte jag till Asecs igen för att shoppa. Köpte diverse livsmedel på Stora Coop, lite saker på Lindex och en flaska rött. Hade tänkt äta rostbiff och potatissallad på kvällen, men så blev det inte. Jag åt några tunnbrödsmackor med messmör och sedan blev det för sent för middag. Kanske äter jag det på lördagskvällen istället.

Hade en lista med folk jag skulle ringa. Först ringde jag B-M, sedan L och därefter F och slutligen Fia. Ingen av dem svarade. F ringde mig senare.

Tittade på lite playTV en stund och pluggade sedan någon timme. Kvällen försvann i rasande fart.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En trevlig fredag

  1. Znogge skriver:

    Vilken bra och trevlig ledig dag det blev!
    Hoppas lördagen blir lika fin.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *