Städ- och sorteringsweekend – Dag 2

Klockan 7:00 när alarmet ljöd sov jag. Men innan det gått 10 minuter snoozning var jag på benen. Började i köket med kaffe innan jag tog tag i ännu en dag.

Började med att plugga ett par timmar. Jag behöver både städa/sortera och plugga och eftersom jag kan disponera tiden som jag vill så gjorde jag den prioriteringsordningen idag.

Tog fram lite mat ur frysen och gjorde lunch. Jag kan ju inte äta ”ute” varje dag även om det vore trevligt.

Plockade ihop lite saker och gick ut till återvinningen. Kunde konstatera att jag i alla fall inte behövde vara ledsen för att jag missade en soldag ute. Det regnade.

Efter lite mer plockande bestämde jag mig för att vila kroppen och satte mig med mitt pluggande igen. Behövde lägga upp benen ett tag.

Sammantaget så blev det lite städning och mycket pluggande. Men den ska ju också göras. Får bli omvända proportioner imorgon.

Vid 19-tiden bytte jag om och åkte först fr att tanka och sedan för att köpa en Spångamacka. Kände mig verkligen sugen på en sådan.

Den ser inte mycket ut för världen. Det är en sallad i ett bröd av pizzadeg. Jag väljer oftast tonfisk. Vanligtvis äter jag bara halva och spar andra halvan till senare.

Egentligen hade jag tänkt se en långfilm på svtplay men orkade inte efter 5½ timme effektivt pluggande. Gick och la mig vid 22:15-tiden och lyssnade på ljudbok tills jag somnade.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Städ- och sorteringsweekend – Dag 2

 1. Ingrid skriver:

  Jag skulle nog behöva ta några sorteringsdagar jag också, för har man utrymme samlar man på sig saker som borde kastats, men kan vara bra att ha.
  Du verkar ha varit effektiv igår, även m det blev mer pluggande än städning, men det ska ju också göras, precis som du säger.
  Ha en riktigt bra söndag!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Då är du klar med sorteringsprojektet för denna gång. Bra jobbat och du hann med en del annat också. Mackan ser supergod ut tycker jag.

  Önskar en fin söndag!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *