Lagomdag med jobb och vila

Vi hade fri sovning, men vaknade ändå ganska tidigt. Började med kaffe inomhus men när det blev lite varmare satte vi oss ute med frukosten. Yoghurt, ostmackor, ägg, juice och jordgubbar. Kaffe förstås.

Det tog ett tag innan vi kom igång, men sedan packade vi gamla bräder i L:s bil och åkte till ”tippen”. När vi var tillbaka drack vi kaffe och åt en macka. Sedan packade vi ännu ett lass och åkte iväg med. L har en skåpbil som man får in betydligt mer i än min lilla i10.

När vi var tillbaka denna andra gång satte vi oss på baksidan och drack varsitt glas vin innan vi bytte om för att gå ner till Kolonikiosken och äta middag.

Kioskens fantastiska räksallad. Ett glas rosé till den.

För säkerhets skull varnar kommunen för svag is. Får mig osökt att tänka på Descartes och hans utläggningar om vaxklumpen som förvandlas. Något liknande verkar ha hänt med isen…

När vi kom tillbaka efter middagen, vid så där 18:30, la vi oss och vilade. I varsin säng. I varsitt rum. 😀 Ifall nu någon trodde något annat…

Jag vilade en dryg halvtimme och gjorde sedan klart den inskickningsuppgift som skulle in senast 23:59. Jag var nästan klar med den innan så det tog knappa två timmar. Under tiden drack L vin och lyssnade på ljudbok.

När jag skickat in drack jag det sista halva glaset som fanns i flaskan och vi satt ute och pratade en stund. Men det är märkligt hur kallt det är på kvällarna. 26 grader på dagen och svinkallt på kvällen. Suck!

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lagomdag med jobb och vila

 1. Ingrid skriver:

  Här har det minsann inte varit några 26º, men jag är tacksam över de knappt 20 som förgyllt den här pingstdagen.
  Varma kvällar lär vi nog få vänta på ett bra tag till, om det blir några i sommar. Det är inte helt självklart.
  Ha en fin nationaldag i morgon!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Så effektiva ni var! Här var det varmt men absolut inga 26 grader utan strax under 20. Ganska vasst i vinden också…

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *