Innehållsrik dag trots allt

Vaknade hemma och gick upp till sist, men det var segt. Gjorde kaffe och åt två kakor. Klädde mig.

Städade lite på balkongen, började i alla fall, och bar ut lite till återvinningen. Plockade ihop det jag skulle ha med mig.

Åkte först till Bromma blocks för att köpa sushi på Stora Coop. Ja, jag köpte lite andra livsmedel också förstås. Tog en tur till Clas Ohlson och köpte äntligen nya hörlurar. De jag haft var trasiga och jag behöver verkligen lurar.
Råkade hamna hos Nilson skor som hade 20% rabatt om man köpte två par Ecco. Så jag köpte sandaler, som jag planerat att göra, och ett par walkingskor. Igen. Men de går absolut åt. Det var en annan färg än de jag har så det kändes bra.

På Stora Coop fikade jag och åt en ostfralla. Hade inte hunnit äta så mycket. Bara de två kakorna.

Tankade i Alvik, gick på nästan 750 kronor trots att min bil inte rymmer särskilt mycket bensin. Suck!

Åkte till stugan. Tanken var att jag skulle rensa rabatten mellan mig och 3:an. Men jag orkade faktiskt inte. Ibland behöver jag bara få vara, ägna mig åt en skönlitterär bok och ta det lugnt.

F kom förbi på väg från jobbet. Han slog av en massa gräs med trimmern. Just den apparaten och jag kommer inte överens. Den där tråden går hela tiden av för mig.
Han åkte sedan hem för han skulle tvätta.

Jag tog fram sushin och hällde upp ett glas Crazy Cat. Kolossalt njutbart och jag kände hur skönt och vilsamt det var.

Plötsligt ringer F och säger att nyckeltaggen som låg hemma hos mig var borta. Jag måste erkänna att jag blev rätt stressad. Jag såg den precis innan jag lämnade mitt hem vid middagstid. Kände att jag var tvungen att åka hem och kolla så ingen varit inne i min lägenhet och tagit den. Jag visste ju faktiskt exakt var den skulle ligga.

Gick upp och tog T-banan hem. Det tar sin lilla tid. Jodå, nyckeln och taggen låg på golvet nedanför där jag sett den. Troligen hade han råkat knuffa ner nyckleknippan och sedan blivit stressad av att det var bråttom. Nu blev det ju så i vilket fall som helst att han missade sin tvättid, den finns bara bokad 30 minuter. Men han får väl boka en ny.

F fick sin nyckel och tag. Vi bestämde att åka till Willys i Veddesta eftersom de hade extrapris på något F ville köpa. Sedan skjutsade han mig tillbaka till stugan.

Jag gick in och satte mig vid bordet med det halva glas vin jag hade kvar. Utanför var himlen så vacker.

Det blev snabbt riktigt mörkt och jag tände lamporna. Satte mig i sängen och tittade på playTV en stund. Sedan var det hög tid att sova.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Innehållsrik dag trots allt

  1. znogge skriver:

    Där blev det onödigt arbete med tanke på att taggen fanns nästan där den borde vara men blir man stressad så bir man. Hoppas morgondagen blir lugnare.
    Kram och sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *