Helt utpumpad efter dagen

Hade fri sovning och tur var väl det. Sov till 10:30. Sedan kaffe och med tiden också två ostmackor.

Fick besök av en trevlig liten katt. Det sägs att den är hemlös och har tagit sin tillflykt till vårt område. Den var inte rädd, stannade en lång stund på min tomt. Men den ville inte komma fram och hälsa.

Har pysslat och rensat i trädgården hela dagen. F och vår kompis J kom över en stund. F klippte häcken och J krattade ihop grenarna. Sedan drack vi kaffe och åt bullar och kokosbollar. Sedan åkte de igen.

Jag rensade rabatten mellan mig och 3:an. Ska fortsätta putsa på den imorgon eller annan dag. Det finns så många saker som behöver göras.

F hade ett gäng krukor med sig och jag kunde plantera klart tomatfarmen. Det är 23 plantor.

Jag har vattnat, rensat, diskat, gått med sopor och jobbat på hela dagen.

Före middagen tog jag ett fotbad. Det var både behövligt och skönt.

Sedan var det dags att laga middag. Då fungerade plötsligt inte grillen. Frågade F och han tror att det kan vara något slags säkerhetsspärr som slagit till. Jag ser ingen sådan, men man kanske måste skruva isär den. Han ska titta på den när han kommer nästa gång.

Fick ta plan B och tillaga maten i mikron. Det gick ju det också.

Lax, potatis och romsås. Var jätttegott. Men jag orkade inte äta upp hela portionen . Troligen för att jag är så trött.

Trots klarblå himmel och en fin kväll valde jag att gå in och lägga mig på sängen. Har varit igång hela dagen och både det och värmen tar ut sin rätt.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Helt utpumpad efter dagen

 1. Hannas krypin skriver:

  Skönt att få så mycket gjort. Mysigt med fotbad.

 2. Znogge skriver:

  Du jobbar verkligen på bra på dina lediga dagar men det måste vara skönt att få undan så pass mycket. Den enkla sanningen är att med ett hus finns det alltid något att göra.

  Kram och god söndag nu!

 3. Ingrid skriver:

  Jag förstår att du kände dig lite mör efter en så effektiv dag i trädgården. Men visst känner man en viss tillfredsställelse när man fått uträtta en massa som man gått och funderat på. Så skönt att du fick hjälp med häckklippningen och bortforsling av grenar i alla fall.
  Hoppas att du har en skön söndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *