EFIT – Ett Foto I Timmen – 12 juni

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 12 juni hittar du här.

Klockan 04-05: Vaknade supertidigt, trots att jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Efter att ha kämpat en timme med att försöka somna om gick jag ut, 04:33, och hämtade en kaffekopp i diskstället.

Klockan 05-06: Satt i sängen, omväxlade med att ligga ner. Jag behövde absolut somna om.

Klockan 06-07: Spelade Happy Color på mobilen tills jag la mig ner och somnade.

Klockan 10-11: Vaknade och tittade ut medan kaffet blev klart.

Klockan 11-12: Satt inomhus med kaffe och undrade hur jag skulle orka med dagen. Jag hade ont överallt och behövde en vilodag. Men jag visste ju att vissa på gatan skulle stirra ut mig om jag satte mig ner och vilade. Den här dagen var alla, absolut alla, i full fart i trädgårdarna. Det är snart inspektion. Suck!

Klockan 12-13: När jag klätt mig satte jag mig i bilen och åkte iväg. Som sagt, jag behövde en vilodag. Eller min kropp behövde det i alla fall. Dels hade jag varit igång i flera dagar, dels reagerar jag på lågtryck. Även om det bara är lite under normaltryck.

Klockan 13-14: Lyssnade klart på Förortssnuten på Storytel.

Klockan 14-15: Köpte en French med sriracha.

Klockan 15-16: Hamnade i Hedlandet och tog en vända inne i affären, som jag inte besökt sedan jag flyttade från Mariefred 2001. Hittade en present till F. Vi firar ju namnsdagar som ni kanske vet. Han har namnsdag i juli.

Klockan 16-17: En fika på Kakslottet, Taxinge Näsby. Kollade lite i affärerna också, de har några butiker. Köpte inget.

Klockan 17-18: Gick till bilen och åkte till Södertälje. Gjorde ett besök hos min bror och svägerska. Man kan ju bli deprimerad för mindre. Suck!

Klockan 18-19: På väg tillbaka mot Stockholm. På bilden ser det ut som om trafiken rullar på bra. Det gjorde den inte kan jag säga. Men jag gillar att ha avstånd till framförvarande. Trafiken går bitvis i mellan 10 och 20 km/h. Oavsett vart man är på väg och vid vilken tid det är. Suck!

Klockan 19-20: Lyssnade på Jung-podden. Intressant, men lite märklig.

Klockan 20-21: Äntligen var jag hemma i stugan. Hade bytt om och fixat till middag. Så skönt! Så gott!

Klockan 21-22: Pratade i telefon och sedan gick jag och la mig. Imorgon är en annan dag.

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2022, Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 12 juni

 1. znogge skriver:

  Förhoppningsvis en bättre sådan då!

  Kram och sov gott!

  • Kraka skriver:

   Ja, det hoppas jag också. Har fortfarande ont, men inte lika mycket. Nu ska jag lägga mig och lyssna på bok tills jag somnar. förhoppningsvis kan jag sova hela natten.
   Natti natti!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Kul att följa din dag.
  Ha en glad måndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *