Vilosöndag

Efter en osedvanligt lugn helg, i alla fall den del jag varit del av, stämplade jag ut i morse och åkte hem till stugan. Gick och la mig och hade fri sovning, vilket inte resulterade i så värst många timmar sömn.

På eftermiddagen kom F och J och plockade med sig ett stort lass som skulle till ”tippen”. Det finns mer, men mest småsaker som jag kan frakta själv. F ville passa på eftersom han lånat en skåpbil över helgen.

Funderade lite på vad jag ville göra under eftermiddagen och kvällen. Bestämde mig för ”ingenting”. Tittade på flera avsnitt av I min dotters namn, hade ett långt telefonsamtal med L, drack ett glas rött och planerade lite för morgondagen.  Det var skönt att bara sitta ner. Behöver förbereda mig inför en tuff och jobbig vecka.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vilosöndag

 1. Znogge skriver:

  Helt rätt att du unnade dig en avkopplande söndag. Sådana dagar behövs.
  Hoppas inte veckan blir för tupp nu.

  Kram och god måndag!

 2. Ingrid skriver:

  Så skönt med en söndag i lugn och ro.
  Jag har sett den där serien och tyckte att den var jättebra. De senaste kvällarna har jag ägnat mig åt den tyska serien ”De underbara åren”. Titeln är lite konstig tycker jag, för speciellt underbart hade tyskarna inte det efter andra världskrigets slut. Fast det är klart, det var ju bättre än krig förstås.
  Ha en glad måndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *