Lazy afternoon

Vaknade vid 13:30-tiden. Men det tog lång tid innan jag var ”på banan” och klädde mig gjorde jag inte förrän långt efter 17:30.

Velade fram och tillbaka om ifall jag skulle åka och köpa potatis och sedan grilla lax eller om jag skulle gå till Kolonikiosken och äta. När jag klätt mig tog jag ett helt annat beslut.

Gick upp till Natalies Krog & Pizzeria. Det är en av mina favoritställen i närmiljön, men jag har inte varit där i sommar alls.

Det var skön skugga på deras uteplats och jag fick in mitt vin och en tallrik pizzasallad.Det var mycket folk, i stort sett fullsatt, och jag fick vänta en bra stund. Men det gjorde inget. Jag lyssnade på Robert Aschbergs sommarprogram och fortsatte sedan med ett av Jan Guillou från 2009.

Natalie´s gösplanka. Mycket god och ett riktigt bra val. Var väldigt nöjd. Men jag kan faktiskt inte minnas att jag varit missnöjd någon gång jag varit där.

När jag kom hem tittade jag på flera avsnitt Dag & Natt. Sedan hade jag ett långt, riktigt långt, telefonsamtal med F. Bland annat om den misslyckade husrenoveringen. Sedan gick jag och la mig. Helt utmattad.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Lazy afternoon

 1. Znogge skriver:

  Mmm… Det såg verkligen gott ut så ett bra val!

  Kram och god måndag!

 2. Hannas krypin skriver:

  Det låter som ett perfekt val. Tycker maten låter väldigt god och vilken trevlig kväll du hade.

 3. Micke skriver:

  Gösplatta lät ju gott, såg gott ut också, ett glas vin till det och lyckan är fullbordad. 🙂
  Robert där är ju alltid intressant att lyssna till, han har ju varit med ett tag om man säger så.

  Ha nu en fin kväll Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *