Ännu en varm dag

Sov till 9:45. Gick upp och gjorde kaffe och ett par mackor. Satte mig ute. Det var alldeles för varmt.

Flyttade tomatfarmen för att byggkillarna ska kunna komma åt väggen. Sedan var det dags att sitta ner en stund igen. Sedan diskade jag.

Fixade lite med räkningar och sådant. Sedan åkte jag en sväng till Tyresö. Köpte lite livsmedel, eller torrvaror egentligen. Huvudanledningen att jag skulle shoppa var att diskmedlet snart är slut. Men som ni säkert redan gissat så glömde jag köpa just det. Jag tankade i alla fall bilen så jag kan ta mig till jobbet.

Drack en cappuccino i all hast. Hade egentligen tänkt mig en mocca latte, men kände att jag inte orkade. Den är rätt mäktig.

Fick en ros av socialdemokraterna i Tyresö. Berättade att jag lämnat partiet på grund av att man kört över kongressen som beslutat att inte gå med i Nato. Samtliga av de närvarande höll med mig och sa att de inte hade något enda argument mot mitt beslut.
Nu står rosen i mitt köksfönster och påminner om det stora sveket och att jag ändå är stolt över mitt beslut.

La mig lite på eftermiddagen, men somnade inte. Gick till duschen, men var nästan lika varm när jag var tillbaka i stugan igen. Satte mig framför fläkten i underkläderna. Satt där tills jag var tvungen att åka till jobbet.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en varm dag

  1. znogge skriver:

    Skönt att känna att man valde att ställning när det gällde en så pass viktig fråga. Tror inte att det är så många som gör det utan har överseende. I år känns valet viktigare än någonsin tycker jag.

    Kram och god kväll!

  2. Ingrid skriver:

    Det är jobbigt när det är så varmt att man inte kan sova, men det verkar som om det kommer att svänga och bli svalare nu efter helgen. Ha det så gott!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *