Intensiv dag med en trevlig twist på slutet

Idag var det dags för en heldag på en av mina kurser, Teologisk etik. Eftersom kursledaren inte har möjlighet att undervisa i Uppsala är våra studiedagar på zoom. Vi hade lektioner mellan 10 och 16. Att vara på zoom är mycket jobbigare än att sitta i klassrummet. Så jag var rätt slut efter dagen.

Vi hade i alla fall lunchrast och då hann jag både laga till min mat och sedan sova en kvart efter att jag ätit.

Efter kursdagen hann jag dessutom plugga tre kvart på den andra kursen innan L skulle komma. Hon hade ett annat ärende i Norrahammar och skulle komma och fika med mig.

Riktigt goda räkmackor hade hon med sig och dessutom en söt, lite väl söt, efterrätt. Vi hann prata om ditten och datten och jag berättade om mina grannar på vandrarhemmet.

Jag följde med L ut till bilen. Hon är inte bara förskolelärare, hon har även en städfirma. Därför kunde hon bistå mig med en, av mig hett åtrådd, skurduk.

Jag behöver den för att torka lite på golvet eftersom skrapan i duschen inte är så bra. Det blir vatten kvar och jag blir blöt om strumporna när jag går på toa. Men nu har jag en trasa att torka med. 🙂

När L åkt ringde jag Fia och pratade en stund. Sedan beställde jag böcker. Jag hade gjort ett försök tidigare på dagen och då meddelade Amazon att de inte kunde få fram några böcker eftersom de var slut. Då kontaktade jag R som jobbar på Katolska bokhandeln och han meddelade att de var slut på förlaget. Men nu ikväll så hade Amazon ändrat sig och kunde leverera alla tre böckerna. Måste säga att Amazon är lite speciella att ha att göra med. Knepiga minst sagt… Men de är ofta de enda som överhuvudtaget kan få fram speciell, utländsk, kurslitteratur. Annars försöker jag använda våra svenska bokhandlare på nätet så mycket det går.

Imorgon ska jag på äventyr och behöver sova, men jag avslutade kvällen med lite ljudbok trots allt.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Intensiv dag med en trevlig twist på slutet

 1. Znogge skriver:

  Amazon brukar kunna få fram det mesta och oftast till bra priser. Skönt att det löste sig. Egentligen tycker jag det är dåligt att utbildningen baseras på böcker som knappt inte går att få tag på men det finns kanske inga alternativ…

  Önskar en god lördag nu!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så bra att det ordnade sig med dina böcker till slut.
  Ha en trevlig lördag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *