En dag i Uppsala

Efter en alldeles för kort natt var det dags att kliva upp, dricka kaffe och renskriva två studieuppgifter innan jag skulle åka till Uppsala.

Precis när jag var på väg ut genom dörren och bara skulle ta på min jacka kom jag på var den var någonstans. Den låg i baksätet i F:s bil. Det var bara att ringa och störa honom i den tidiga timmen och be honom låsa ut jackan.

Körde sedan problemfritt till Stora Coop i Uppsala för att dels köpa frukost, dels lunch.

Baguette med Skagenröra och köttbullar med potatismos samt en bubbelvatten. Perfekt för en heldag i skolan.

Det blev en bra, spännande dag. Men oj vad jag var trött. Gick iväg med en fylld dricktermos med kaffe och stannade till vid Fågelsången och köpte en sockerbulle. Jag hade parkerat vid Biomedicinskt centrum och hade långt att gå. Men det kostar bara 100 kronor att parkera där en heldag. Dessutom fick jag motion.

På vägen hem fastnade jag i en stillastående kö. Såg blåljus långt bort, men när vi äntligen fick åka syntes inget av orsaken till stoppet.

Väl hemma drack jag lite kaffe och pluggade sedan några timmar. Jobba och plugga är i stort sett det enda jag hinner. Trots att jag har en del ”måsten” att försöka kila in i tidsluckorna som inte finns. För de gör de inte egentligen. Det enda jag kan modulera med är sovtiden. På gott och ont…

 

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på En dag i Uppsala

 1. Znogge skriver:

  Intensiv men bra dag, precis som dina dagar brukar vara. Kanske läge att jobba lite färre arbetspass…

  Grattis på födelsedagen och ha en god tisdag!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att du får vara lite ledig i dag, så att du får fira din födelsedag!
  Många grattiskramar!
  /Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *