Så det kan bli

På morgonen var jag så dålig att det bara var att inse att jag måste stanna hemma från jobbet. Jag hade en hemsk huvudvärk, kunde nästan inte prata och rosslade hela tiden. Så här sjuk är det många år sedan jag varit.

När jag ringt mig sjuk la jag mig ner igen. Insåg att jag behövde värktabletter, men kände att jag inte kunde svälja dem. Inte förrän tio över tio, när jag vaknade till igen, fick jag ner två tabletter. Sedan sov jag igen.

Strax efter tolv orkade jag sätta mig i fåtöljen. Men jag var alldeles matt. Gjorde en macka, men orkade inte ta mig ner till köket och göra kaffe.

Satt  uppe en stund, men orkade inte så länge. Sov ett par timmar igen. Vid 21-tiden tog jag återigen ett par värktabletter. Den här dagen var inte en bra dag.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Så det kan bli

 1. znogge skriver:

  Det var en ordentlig bacill som du har åkt på. Är man inte bra så är självklart det enda alternativet att stanna hemma för att inte smitta någon men också för att återhämta sig.
  Unna dig nu att vila dig i form.

  Kram och krya på!

 2. Ingrid skriver:

  Det låter otäckt att du blev så dålig och är man så sjuk ska man ju absolut inte gå till jobbet. Hoppas att du mår bättre i morgon!
  Kram, Ingrid

 3. Anna i Portugal skriver:

  Vad bra du kan sova så mycket, då får kroppen all energi att göra dig frisk igen! Krya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *