EFIT – Ett Foto I Timmen – 9 november

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 9 november hittar du här.

 

Ännu en EFIT-dag med ett inte alltför ”upphetsande” innehåll. En vardagsdag helt enkelt.

Klockan 07-08: Äntligen var det dags att åka hem efter en natt på jobbet. Jag var ordentligt försenad och hade stannat kvar en halvtimme extra. Det råkade vara tomt i den långa korridoren när jag gick mot entrédörren.

Klockan 08-09: Stannade till vid macken och tankade. Inte billigt precis. Men nödvändigt.

Klockan 09-13: Efter en kopp kaffe och två mackor la jag mig. Tanken var att sova till 14, men jag vaknade redan 13.

Klockan 13-14: Värmde upp vatten till kaffet och gick sedan tillbaka till mitt rum.

Klockan 14-15: Drack kaffe och funderade. Behövde lite förlängd startsträcka för att ta tag i resten av dagen.

Klockan 15-16: Trots att tid är det jag har minst av just nu kostade jag på mig att se ett avsnitt av Fråga Lund på svtplay. Jag har, tyvärr, lite av ett ”lyxfällanbeteende” när det gäller tid. Ju mindre tid jag har, eller” tidsskulder”, desto mer slösar jag. Men det brukar oftast lösa sig. Problemet är att man inte kan lösa det lika lätt som i den riktiga Lyxfällan. Man kan inte öka sina inkomster, däremot kan man ”sälja” saker. Sömn är väl det jag oftast ”säljer” men också städning.

Klockan 16-17: Fixade ännu en kopp kaffe och tog sedan tag i pluggandet. Ibland måste man ju ”betala” sina skulder trots allt.

Klockan 17-18: Pluggade.

Klockan 18-19: Fortsatte plugga.

Klockan 19-20: Hällde upp ett glas Crazy Cat. Fortsatte plugga.

Klockan 20-21: La upp fötterna på elementet en stund och pratade med Fia i telefon.

Klockan 21-22: Fortsatte plugga. Blandad klassisk musik fungerade bra som ljudbarriär så jag slapp höra de högljudda männen.

Klockan 22-23: Nej, det var inte rödvin i glaset. Det var Pepsi Max. Lugnet hade lägrat sig och jag kunde stänga av musiken. Det var inte helt tyst, men tillräckligt lugnt. Fortsatte läsa.

Klockan 23-24: Sista timmen för idag. Men än har jag inte tid att lägga mig. Behöver plugga minst ett par timmar till. Var nere i köket, som nu var folktomt, och värmde kaffevatten. Jag förvarar ingen mat i köket utom kyl- och frysvaror. När jag var tillbaka på rummet bredde jag mig ett par knäckemackor med kaviar. Köket såg ut som en mindre katastrof. Jag valde att blunda.

 

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2022, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 9 november

 1. Znogge skriver:

  Trevligt att följa din dag i både ord och bild.

  Kram och god torsdag!

 2. Ingrid skriver:

  Som vanligt är det kul med Efit och det är roligt att följa din dag i bilder. Du hann med en hel del även fastän du jobbat natt.
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

 3. Anna i Portugal skriver:

  Jag gillar ett foto i timmen, kul att få en inblick i din vardag.

 4. Lillian skriver:

  Alt smaker bedre i et glass med stett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *