Torsdagstankar

Grått, lite regnigt och bara små fläckar av snö kvar utanför mitt fönster. Iskallt på rummet, värmen verkade gått sönder igen. Bestämde mig för att säga till när hon som städar kommer. Det var ännu tidig morgon här i Norrahammar. Fast inte så tidig ändå, 8:42 stod det på mobilen och datorn.

Började med kaffe, lite ljudbok och sedan en stund med böckerna. Sedan var det dags att plocka ihop och ge mig av till jobbet.

Det blev en riktigt dålig dag. Kan tyvärr inte berätta om alla debakler och annat tok som hände, men så är det och en naturlig del av IVA-livet. Vissa dagar tokar till sig. Även fast man inte själv är orsak till det.

Rapporterade till natten och erbjöd mig att stanna kvar och fixa med ett och annat. Men jag fick gå hem och åkte lättad till vandrarhemmet. Ville helst krypa ner i nedersta byrålådan och komma fram en annan dag.

Hemma på rummet drog jag ett varv med dammsugaren. Man ska montera en spegel medan jag är borta och jag tyckte det var lite väl mycket boss på golvet.
Sedan gjorde jag kaffe och åt ett par knäckemackor och sedan pepparkakor med gräddädelost. Drack kaffe. Varvade ner en stund. Men till sist blev jag tvungen att sova, det är en dag i morgon också. Men det var i alla fall varmt och skönt igen. Sa till på förmiddagen att mitt element var kallt och nu hade man fixat det. Men det verkar klart opålitligt…

 

*Torsdag sitter jag i tankar sjunger man i Gesällvisan. Men sitter gör jag bara delar av dagen. För den här dagen delades mellan plugg hemma och jobb på intensiven.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Torsdagstankar

 1. Anna i Portugal skriver:

  Tråkigt att det var en usel dag, men tur det kommer nya dagar varje morgon! Bra de lagade elementet så fort, men att det är opålitligt känns ju inte helt bra så klart.

 2. Znogge skriver:

  Kan tänka mig att det kör ihop sig mer än en gång på din arbetsplats men förstår att du inte kan skriva om det. Sekretessen är viktig och en arbetsplats ska kanske inte avhandlas alltför ingående i en blogg.
  Skönt att elementet blev fixat även om det verkar lätt opålitligt.

  Kram och god fredag!

 3. Ingrid skriver:

  Så skönt att du fått tillbaka värmen. Här går jag och småhuttrar för det är bara 19 grader och det är i minsta laget. 20-21 skulle jag vilja ha, men man får klä på sig dubbla omgångar med tröja och vira in sig i en pläd när man sitter stilla framför teven
  Trevlig helg!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *