Tre kvart i taget

Hade planerat att gå upp klockan 5:00, men det blev närmare 6:00. Kaffe och sedan pluggande. Men jag kroknade och sov en stund innan jag åter tog tag i dagen. Men då flöt det på lite mer effektivt.

Pluggade i 45-minutersintervaller och däremellan gjorde jag ärenden på telefon, betalade räkningar och var ute och städade till i bilen eftersom F skulle hämta J:s svärmor på Arlanda. Jag åt lunch, för en gångs skull vid lunchtid.

På eftermiddagen fortsatte jag med 45-minutersintervallerna och åkte på kvällen med F och J för att shoppa. Det var pensionärstisdag och de ville båda shoppa ihop med mig och också få 5%.

När jag kom hem igen drack jag kaffe och åt två struvor. Sedan fortsatte jag med 45-minutersintervallerna. Hade en del småplock att göra i pauserna.

Det här inlägget postades i En arbetsfi månad 2022, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

7 svar på Tre kvart i taget

 1. Hannas krypin skriver:

  Tror jag frågat tidigare vad du pluggar men jag kommer inte ihåg…. Smart iallafall att plugga i 45 minuters-intervaller. Det ska jag testa för jag har så svårt med fokus och disciplin om jag vill göra för mycket på en gång.

 2. Anna i Portugal skriver:

  Smart att nyttja pensionärsrabatten, då räcker ju pengarna lite längre.

  • Kraka skriver:

   Ja, 5% är rätt mycket när man storhandlar. På Stora Coop är det pensionärsrabatt varje tisdag. Jag föredrar ju att göra mina inköp på Coop. Har både jobbat och varit förtroendevald inom kooperationen. Är dessutom uppvuxen med att man handlar på Konsum.

   Ha en fin onsdag!

 3. Znogge skriver:

  Smart att dela upp pluggandet i tidsintervaller och jag minns att jag gjorde på ett liknande vis. Det fungerade bra.

  Önskar en fin onsdag nu!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Det fungerar väldigt bra och man hinner med en hel del annat också i de där pauserna.
   Ha en fin onsdag du också!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *