Vissa dagar bara måste man…

Klockan 04:20 insåg jag att jag behövde ställa in onsdagens planer. Vissa dagar bara måste man få ställa in.

Jag släckte lampan och somnade strax före 5:30. När jag vaknade vid 9-tiden var jag fortfarande trött, men mådde bättre. Satte direkt igång och läste. Hade meddelat F att han kunde ha min bil under dagen och han hörde av sig och vi utväxlade nyckeln lite senare.
Drack kaffe och åt knäckemackor med julskinka och massor av senap. Medan jag åt lyssnade på jag på ljudbok.

Satte mig på schäslongen och satte på en film. Jag tänkte unna mig lite avkoppling en stund. Den tiden på året, en dansk julfilm blev mitt val. Till jul ser jag ofta samma filmer år från år, men den här var ny för mig. Det visade sig vara en väldigt mörk film, snäppen värre en vilken norénhistoria som helst. Precis när man tror att allt ändå ska bli bra så händer något…

Vilade och sov middag i nästan 3 timmar och 40 minuter. Drack kaffe när jag vaknade och följde med F och Snufflan på promenad.

Lite senare åt vi middag hos F. Vegetarisk krögarpytt och ägg som jag bidrog med.

Det var gott, men lite väl kryddat och saltat. F hade tänkt fel och doserat som till en stor förpackning. Det krävdes en del öl för att släcka pepparbranden.

Snufflan och Kingston låg hos oss i soffan medan vi tittade på ett avsnitt CSI Vegas. Orvar låg och tryckte under soffan.

Det blev dags för mig att gå hem, F och Snufflan följde mig till porten. Inte för att jag behövde det, vi bor i samma hus, men Snufflan behövde ut och kissa.

Ska sova nu och hoppas vakna pigg och arbetssugen. Har en hel del att göra imorgon.

Det här inlägget postades i En arbetsfi månad 2022, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vissa dagar bara måste man…

 1. Anna i Portugal skriver:

  Att ställa in planerna när en inte mår bra är så klart helt rätt beslut! Hoppas du sovit gott och att du idag har lite mer energi.

  • Kraka skriver:

   Tack! Har sovit alldeles utmärkt. Ska strax ta tag i några saker som behöver göras och sedan väntar en trevlighet ikväll.
   Ha en fin torsdag!

 2. Znogge skriver:

  Den dagen behövde du garanterat. Man måste orka och ibland är vilan en nödvändighet.
  Önskar en bra dag och en trevlig kväll!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *