Andra mellandagen

Det blev verkligen inte som jag tänkt mig. Hade satt alarmet på 8:00 och planerade att sätta igång med läsningen direkt efter morgonkaffet. Men jag vaknade 3:30 och trots att jag till en början försökte somna om genom att inte låtsas om att jag var vaken så fick jag kapitulera.

Gick upp och gjorde kaffe och jag tror att jag åt någon macka också. Måste erkänna att jag inte mins det. De där rutinerna i köket är så lika hela tiden och har små variationer, kaffe utan något till och kaffe med något att äta. Men jag tror faktiskt att jag bara drack en kopp.
Lyssnade på ljudboken, Det låsta rummet, och när jag  gick och la mig igen fortsatte jag att lyssna. Måste ha somnat till sist, men då var klockan nästan 7:00. Så att gå upp klockan 8:00 var bara att glömma.

Vaknade strax före 11:30 och gick upp strax före 12:00, kanske tio i eller så. Läste lite nyheter på mobilen innan jag tog mig ur sängen. Sedan blev det kaffe och två mackor. Dem minns jag i alla fall. 🙂

Strax före 14:00 kom jag så äntligen igång att läsa. Är så trött på att sitta här och läsa. Vill ha jullov! Så det så!

Hursomhelst så var jag riktigt flitig i ett antal timmar. Känner mig faktiskt nöjd och imorgon väntar trevligheter igen.

På kvällen åt jag risgrynsgröt med mandariner till middag och tittade på ett par avsnitt Tyst vittne.

Pratade med F i telefon och sms:ade med E. Gjorde kaffe och hittade några kakor jag inte ens visste att jag hade. Sedan blev det sovdags.

 

Det här inlägget postades i En arbetsfi månad 2022, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Andra mellandagen

 1. znogge skriver:

  Jobbigt när man inte sover som man ska eller vaknar mitt i natten.
  Den boken läste jag ut för ett par minuter sedan. Även denna var bra.

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Nu får vi längta efter fortsättningen för det är många trådar man vill få utredda.
   Sov gott!
   Kram

 2. Anna i Portugal skriver:

  Å tack för tips om bokserie, har inte ens hört talas om den så nu har jag 14 böcker att läsa i en serie! Har fastnat i en bok nu som aldrig blir klar… funderar på att ge upp faktiskt. Hoppas du fått sova bättre i natt!

 3. Ingrid skriver:

  Man kan få såna där nätter ibland, men jag ligger oftast kvar i sängen och inbillar mig att i alla fall kroppen vilar även om tankarna snurrar runt i huvudet.
  Ha en fin mellandag!
  Kram

 4. Micke skriver:

  När jag hade sådana där oregelbundna arbetstider så blev sömnen som den blev, ibland ”skiter det sig” men oftast så var det helt ok på min tid.
  Ha nu en underbar torsdag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *