Fem en fredag v. 52: Gott slut 2022

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad var det bästa med det här året?
 2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
 3. Gjorde du vad du tänkt under året?
 4. Hur avslutar du året 2022?
 5. Vad tar du med dig från 2022 in i 2023?

 

 1. Jag har haft ett mycket bra arbetsår i Jönköping. Lärt mig en massa nytt och jobbat ihop med många trevliga kamrater.
 2. Jag planerar att vara mer ledig för att hinna med min skola bättre. Men hur det blir med det återstår att se. Trots bristen på specialistsjuksköterskor ställer sjukhusen orimliga krav. Det är tungt att jobba treskift heltid, speciellt som jag faktiskt har en hel del annat jag pysslar med. Att jag skulle gå med på att skriva kontrakt som innebär att jag ska jobba hela sommaren är uteslutet. Då är jag hellre arbetslös och lever på gröt.
 3. Ja, till stor del. Jobbade, var på två stora konserter, Rammstein på Ullevi och Rolling Stones på Friends Arena. Var även på en konsert i Konserthuset och lyssnade på Händels Messias i sin helhet. Gjorde en utlandsresa, La Gomera med F. Så det är väl rimligt att jag är nöjd.
 4. Planen är att äta lunch hemma hos min bror och svägerska. Nyårsaftonskvällen tänker jag fira i självsamhet med mitt favoritbubbel, Alexandre Bonnet rosé och något gott att äta. Funderar på fiskpaté eller sushi.
 5. Allt jag inte kan springa ifrån. Mängder med saker som måste göras, tas om hand och fixas. Får börja nya året med att skriva listor…

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fem en fredag v. 52: Gott slut 2022

 1. Fiskpaté blir jag sugen på, köper i fiskaffären ibland, det blir lugnt hemma här, Gott Nytt!

 2. Ingrid skriver:

  Jag önskar dig ett gott slut på 2022 och ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram, Ingrid

 3. Kina skriver:

  Firar också i självsamhet, med avocado, räkor och ett gott vin framför TV:n! Gott Nytt År till Dig!

 4. Paula Merio skriver:

  Listor, suck. Skriver hur många som helst för det är så kul att kunna stryka över det man gjort. Men sen är det inte så kul när inget blir struket, eller mycket lite.
  Jag tycker du hade ett skapligt år, bra arbetsår och en resa och nöjeskontot fylldes också på. Jag ska hålla jycken sällskap imorgon kväll, han gillar inte fyrverkerier.
  Gott Nytt År

 5. Anna i Portugal skriver:

  Jag hoppas du hittar en bättre balans med jobb, plugg samt alla andra aktiviteter under 2023. Och att din nyårsafton blir exakt som du önskar den.

 6. Pingback: Fem en fredag v. 1: In med det nya - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *