Det är mörkt nu men det blir ljusare

Så var det dags att börja jobba igen. Januari är en månad med mycket jobb, mycket som ska läsas och en hel del annat att ta tag i.

Alarmet väckte mig klockan 6:00, men jag gick nog inte upp förrän vid 6:30-tiden. Låg helt enkelt kvar och kollade nyheterna i mobilen. Så mycket skit och elände i världen, inte minst i Stockholm.

Blev sittande med några koppar kaffe. Skrev en inköpslista och konstaterade att det fick bli antingen färdigmat eller Varma koppen idag. Kanske imorgon också.

Åkte i god tid till jobbet eftersom jag behövde åka förbi Stora Coop och shoppa. Köpte en portion Farfars köttbullar att äta idag och sedan mat för imorgon, bröd och lite andra förnödenheter. Skyndade sedan vägen om Body Shop eftersom jag glömt min rengöringscreme. Det är en förbrukningsvara så det gör inget att köpa en extra. Den går åt.

Hade ett bra telefonsamtal med min konsultchef och meddelade att jag har andra planer än arbete i februari. Ni som läser bloggen får snällt vänta på att läsa om vad jag har för planer. Men sedan måste jag jobba igen och vi kanske har något på gång. Till priset av att skriva kontrakt hela sommaren. Men det får gå…

På jobbet var det som om jag varit borta en vanlig kortledighet. Allt föll på plats när jag väl var där. Utom en sak. Jag var tvungen att slå upp mina koder på stället där jag har dem. Kom inte ihåg varken det till Cosmic eller Metavision.

Eftermiddagen och kvällen var som sagt bra, men det var ändå skönt att komma hem till rummet och sitta ner en stund innan sovdags. Skönt också att även morgondagen är ett kvällspass.

 

*Rubriken är hämtad från Tänd ett ljus

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

4 svar på Det är mörkt nu men det blir ljusare

 1. Hannas krypin skriver:

  Kommer inte heller ihåg mina jobbkoder efter att ha varit från jobbet ett tag. Hoppas det blir som du tänkt dig med dina planer.

 2. Anna i Portugal skriver:

  Men vad tråkigt att du verkar behöva skriva ett kontrakt över sommaren. Du ville inte det läste jag tidigare. Blir kul att läsa om vad som ska hända i februari .)

 3. Ingrid skriver:

  Då hoppas jag att du har fått sova gott och får ett lugnt kvällspass i dag.
  Kram, Ingrid

 4. Znogge skriver:

  Det låter som något spännande väntar ja. Men att binda upp dig över hela sommaren låter väl sådär känner jag spontant… Nåja, du vet själv bäst vad du kan tänka dig.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *