Jobb och en fika på stan

Så var helgen äntligen slut. Slut är också vad jag känner mig, för det har varit mycket att göra. Tycker jag sprungit som en skållad råtta och gjort än det ena än det andra. Men det har varit en bra helg trots allt. Bra samarbete och lite trevligt emellanåt.

Jobbade kväll, det vill säga 14:00 till 21:30 både fredag och lördag och idag var det 6:45 till 15:30. Normala helgtider.

Efter jobbet tog jag bussen ner till centrum. Hade bestämt med Roy att vi skulle ses och dricka en kopp kaffe. Han hade föreslagit Frimans café och det kändes som ett bra förslag. Det visade sig att det fanns en särskilt orsak att vi skulle ses där. Han ville visa mig en målning som han gjort.


Vi drack ett par koppar kaffe var och jag tvingade på honom en bit av kakan jag valt. Jag var nämligen inte säker på att han tackat nej till kaka för att han inte ville ha.

Efter en dryg timme kände jag att jag behövde åka hem. Var så fruktansvärt trött, orkar egentligen inte med att sova så lite som det blir mellan ett sent pass och ett tidigt.

Tog bussen tillbaka till sjukhuset och hämtade bilen. Sedan en tur till Stora Coop för att göra inköp efter en i förväg skriven lista.

När jag kom hem åt jag ett par mackor och sedan bestämde jag mig för att sova och försöka gå upp tidigt på måndagsmorgonen istället för att plugga på kvällen. Var helt enkelt alldeles för trött.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

6 svar på Jobb och en fika på stan

 1. znogge skriver:

  En intensiv arbetshelg förstår jag. Hoppas att veckan bjuder på lite avkoppling.

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Njae, så värst mycket avkoppling blir det väl inte den här veckan heller. Men ikväll ska jag i alla fall ut på lite trevligheter.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Ha en riktigt skön sömn efter det helgpasset!
  Sov gott!
  Kram

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!
   Jag sov 8 timmar och 53 minuter och det var v’lbehövligt. Jag hinner sällan sova ens 6 timmar.
   Kram

 3. Anna i Portugal skriver:

  En fin målning där över dörren! Hoppas du får det lite lugnare idag, kanske en ledig dag efter helgen?

  • Kraka skriver:

   Ja, han är duktig. Men lyckas förstås inte leva på sin konst. Han har gjort fler jobb åt kommunen, men just nu arbetslös. En av dessa människor om korsat min stig och som jag håller kontakten med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *