Fem en fredag v. 5: Godnatt

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad håller dig uppe om kvällen?
 2. Hur fungerar du på dålig sömn?
 3. När sover du som bäst?
 4. Vilken är den mest konstiga plats du sovit på
 5. Vad drömmer du mest om?

 

 1. Det är många saker.
  Nattjobb, en bra film, pluggande, bilkörning, en god bok (både pappersutgåvor och ljudböcker), telefonsamtal, nedvarvning efter jobbet eller baravaratid.
 2. Fungerar bra. Men vill helst vara ifred med mina tankar och jobba på.
 3. Sover bäst på dagtid. Men sover bra lite när som helst och var som helt. Bara det inte är för kallt.
 4. Har så många gånger sagt att om jag blir bostadslös så vet jag precis var jag kan sova. Har sovit på så udda ställen när jag var gift för att slippa vara hemma.
 5. Bearbetar saker som hänt. Men det kan bli lite märkligt ibland. Minns oftast inte mina drömmar, man minns dem i stort sett bara om man vaknar just i drömmen.

 

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v. 5: Godnatt

 1. Ingrid skriver:

  Det är ju tur att du kan sova bra på dagtid, eftersom du ofta jobbar natt. Jag tycker att det skulle vara besvärligt att sova ibland natt och ibland dag, men man vänjer sig väl vid det. Är det för kallt är det svårt att sova, men även om det är för varmt. Jag kan vakna och känna att jag fryser, drar på mig sängöverkastet och somnar om. Sen vaknar jag efter någon timme för att jag är för varm och måste ta av det där överkastet igen. Det ska vara lagom!
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Jag tycker också att det skulle vara svårt att sova dagtid men jag förmodar att det blir en vanesak för annars skulle det ju inte fungera. Visst bearbetar man en hel del nattetid och det avspeglar sig i drömmarna men ibland tycker jag drömmar är rena snurren och totalt obegripliga.

  Kram och god kväll!

 3. Pingback: Fem en fredag v. 6: Tiden går - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *