Hungrig, på livet och en fläskbit

Det blev en ganska tidig morgon eftersom jag skulle iväg på ett styrelsemöte i Uppsala. Det skulle börja klockan 11:00 och jag hade lite jag behövde göra innan. Men när jag var på plats visade det sig att man fllyttat fram mötet till klockan 12:00 istället.
Nu gjorde det inget, jag fick istället tillfälle att prata med J som sköter ekonomin. Hon är inte en del av styrelsen utan har uppdraget i sin tjänst hos stiftelsen.

Det blev ett bra och konstruktivt möte och jag fick ett antal arbetsuppgifter att utföra. Bra och viktiga saker. Kände mig nöjd när mötet var över.

Klockan var ganska mycket och jag insåg att det där med att ”gå på stan” nog fick skjutas upp till en annan gång. Istället tiggde jag lift med en av de andra för att hämta min bil som jag ställt längst bort vid biomedicin. Det är billigt att parkera där, bara 100 kronor dygnet. I stan kostar det mer. När jag checkade ut hade jag tid kvar och det blev bara 96 kronor. Vad skulle jag göra med denna astronomiska summa om 4 kronor? Köpa en diskborste skulle det visa sig senare. 🙂

Jga var hungrig och bestämde mig för att åka via IKEA och äta middag. Valde fläskschnitzel.

Efter maten gick jag en sväng och hittade några plastlådor jag ska ha till att ”möbla” i byrån i badrummet. Sakerna far om kring lite vilt där när man drar ut lådorna och kan behöva sorteras upp ordentligt. Jag hittade också en schysst diskborste som bara kostade 4 kronor. Behöver den väl inte alldeles precis just nu, men snart är det nog dags för byte.

Åkte sedan hem och sammanstråladepå gården med F som skulle låna min bil några timmar ikväll. Han fick nyckeln och jag fick gosa en stund med Snufflan.

När jag kom in till mig bytte jag om till pyjamas och satte mig i schäslongen och tittade på I vår herres hage.Gjorde kaffe och tittade klart på programmet. Började sedan titta på ett avsnitt Ett fall för Vera men insåg att jag var trött och bestämde mig för att sova. Ville orka upp tidigt imorgon.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hungrig, på livet och en fläskbit

 1. znogge skriver:

  Så skönt att det blev ett bra och konstruktivt möte för tyvärr är inte alla sådana. Grattis till vinsten på fyra kronor som visade sig vara en passande summa. Det har verkligen blivit gräsligt dyrt att parkera numera. Lätt irriterande måste jag och på vissa platser borde det vara gratis.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Fläskschnitzel stod det på menyn på Stenstugu igår och det är ju så gott. Jag tycker ju om kött, men äter det ganska sällan nu när jag bara har mig själv att laga mat till. En och annan köttgryta gör jag och ibland köper jag fläskkotlett.
  Jag missade ”I vår herres hage” ikväll, men det gör inte så mycket, den finns ju på SvtPlay.
  Ha en godnatt!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *