Början på en weekend

Hade fri sovning, vilket var välbehövligt även om jag inte sov speciellt länge. Men känslan av att få vakna av mig själv är mycket värd.

Frukost, kaffe och Hönökaka med italiensk salami. lite pluggtid och sedan ett varmt bad. På med kläderna och iväg.

Åkte T-banan in mot stan. Klev av vid Stadshagen och gick ner till Fridhemsplan. In på Thelins och beställde en croissantsemla och kaffe. Satte mig vid ett ledigt bord. Det var mycket folk och hög ljudnivå. Tyvärr.

Hann med både påtår och tretår innan det kändes lagom att resa på mig. Gick sedan ut och tvärs över gatan. Vid övergångsstället.

In på Coop, har för mig att den heter Daglivs. Det märks verkligen på sortimentet att det är en helt annan slags stadsdel än den där jag bor. Exklusiva råvaror som man inte hittar ute i fattiga förorter.
Men det var nu inte det jag var ute efter, jag skulle ha något att äta i helgen och köpte både en räkbakelse till kvällen och ingredienser till libapizza för antingen lördag eller söndag. F och jag brukar ju ses och se film och äta den ena av kvällarna. Men vi har inte hunnit prata om det ännu. Vet inte om han har andra planer, det är ju inte meningen att han ska sällskapa med sin mamma om han har annat för sig. Men om vi ska ses är det hans tur att göra middag. Men jag kan äta libapizza två dagar om det kniper…

När jag kom hem hade jag tänkt plugga. Men tiden försvann, det händer ofta, och plötsligt var det dags för På spåret. Innan dess pratade jag med L i telefon och sedan sms:ade hon och frågade om jag ville gå på ett evenemang på Rival i maj. Jodå, det ville jag.

Räkbakelsen var god, åt den medan jag tittade på På spåret. Drack lite vin också. Sedan kollade jag på ett avsnitt av Ett fall för Vera. Har många osedda avsnitt.

Sedan var det sovdags, Igen. Tiden går så fort.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Början på en weekend

 1. Ingrid skriver:

  Det låter som en innehållsrik och trevlig dag.
  Jag såg också På Spåret. Nu är det bara finalen kvar och jag tror att Cecilia och Jonatan vinner. Vi får väl se om jag gissat rätt?
  Trevlig helg!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det är mycket möjligt att de vinner. Jonathan må vara en omogen stolle, men han är duktig vad gäller fakta. Ja, som du ser så gillar jag inte honom, men de förtjänar absolut att vinna.

   Min dag blev bra, jag behövde ut ett tag och semlan var god. Numera finns det ju så många olika varianter så man skulle inte hinna ed alla sorter ens om man åt en varje dag. Vilket jag undviker. 🙂

   Hoppas din helg varit bra hittills. Det är sen lördagskväll nu och kanske ser du, eller har sett, Melodifestivalen (eller vad det heter numera). Det är inte ett program jag följer.

   Kram

 2. znogge skriver:

  Vi såg samma program men tyvärr gick fel par vidare. Nåja, nu var de bäst i går så jag får acceptera men nöjd är jag inte. Hoppas att Jonathan inte vinner men risken är nog stor…

  Kram och god kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *