Första dagen på ett nytt uppdrag

Var tvungen att vakna tidigt eftersom jag skulle börja 7:30. Egentligen börjar man 7:00, men jag skulle först få hjälp med att få behörigheter och ett SITHS-kort.

Jag var där en stund innan eftersom det var svårt att beräkna körtid och hur lång tid det skulle ta att gå från platsen där jag parkerade. Jag fick en kopp kaffe medan jag väntade.

Jag blev fotograferad och man gjorde ett passerkort. Sedan fixade man ett tillfälligt SITHS-kort som är till journalsystemet. Sedan blev jag visad omklädningsrummet i källaren och bytte om. Typiskt nog hade jag glömt mina arbetsskor i bilen. Men det ordnade sig och jag fick låna ett par besöksskor från operation. De var lite för stora, men det fungerade.

Sedan fick jag vara med en kollega och bli visad ”allt”. Minns väl knappt hälften. Är full, överfull, med information. När dagen var slut var jag alldeles utmattad. Men jag fick ett parkeringstillstånd och har jag tur så kanske jag hittar en plats på sjukhuset imorgon. Det visar sig.

Efter jobbet bytte jag om och gick sedan och hämtade bilen. Trots att jag var trött kändes det okej att gå de två kilometrarna. Men sedan åkte jag direkt hem.

Pratade i telefon med både F och L under kvällen. Tittade på playTV och läste en stund. Men sedan var det sovdags. Jag var trött.

Det här inlägget postades i Livet, Ljungby, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Första dagen på ett nytt uppdrag

 1. znogge skriver:

  Kan tänka mig att det varit en intensiv dag. Även som rutinerad är det massor med nya intryck på en ny arbetsplats. Nu är i alla fall det praktiska fixat och jag förmodar att du lär sova gott i natt.

  Kram

 2. Rosamund skriver:

  Lycka till💕 Hoppas du trivs. Kram

 3. Ingrid skriver:

  Inte undra på att du blev lite utmattad efter en sådan dag.
  Hoppas att det kommer att fungera och att det är en trivsam arbetsplats.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *