Helgernas bottennapp

Troligen började det väl redan på fredagens morgon. Jag hade huvudvärk, men det har jag lite då och då på grund av att jag dricker för lite. Vätskebrist är ett av mina problem. Jag dricker mest kaffe och det är inte speciellt effektivt för att täcka vätskebehovet. Om det är uttorkande eller inte råder det skilda åsikter om bland näringsspecialister.
Jag brukar med andra ord hälla i mig rejält med vätska när jag har huvudvärk och sedan är ”problem solved”. Men den här morgonen behövdes även två aspirintabletter.

På kvällen när jag kom hem var jag helt utmattad och på lördagsmorgonen inte bara sov jag länge, jag mådde dåligt, hade ont i halsen och bihålorna också. Jag orkade inte ta mig ur sängen på hela dagen. Gjorde kraftansträngningar för att gå på toa och ut till köket.

På söndagen var jag kanske aningen bättre, men inte mycket. Bara annorlunda. Hade svårt att andas och ont i lungorna. Låg mest i sängen och lyckades gå upp och göra lunch vid 13-tiden, två rostade med ost och marmelad. Gjorde om proceduren vid 18-tiden och åt samma som lunch. Det var vad jag orkade få i mig på hela dagen. Kaffe och bubbelvatten också.

Lyssnade på ljudböcker och låg i sängen. Hela dagen. Sov middag 2½ timme, men i övrig halvsatt jag bara. Det var en kraftansträngning att ta mig ur bädden. Det undvek jag.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Helgernas bottennapp

 1. znogge skriver:

  Krya på!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att du snart mår bättre.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

 3. Anna i Portugal skriver:

  Åh nej, hoppas den inte blir långvarig den där. Vi har ju precis hämtat oss från det vi fick med oss från Madeira. Seg som kola. Krya!

 4. Geddfish skriver:

  Hoppas du mår bättre!
  Kryapådigkram, Gerd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *