Också vackra dagar har ett slut

Fri sovning, men jag verkar ha kommit in i en rytm med cirka 7½ timme. Hur som helst kändes det lagom att gå upp och dricka kaffe. Ute.

Solen sken och vi drack först kaffe och lite senare åt vi frukost. Jag kände att jag behövde duscha innan vi åkte så det gjorde jag. Men sedan var det dags att ge sig av.

Dagens utflykt var en tur till Delicato outlet. Jag skulle inhandla ungefär 70 stycken biskvier.

Trots gps:en var det lite svårt att hitta. Eller inte, men rösten lurade iväg oss på en omväg och envisades sedan att ”målet ligger till höger”. Men vi såg ju att det låg på vänster sida.

Det fanns mängder med godsaker. Men jag köpte inget för privat bruk. L köpte både skumraketer och chokladbollar. Men det som blev över när vi gofikat i stugan fick jag behålla.

På vägen hem tog vi en betydligt närmare väg och var snart tillbaka i stugan Då gjorde L kaffe och vi gofikade. Sedan satt vi mest och pratade tills jag fixade en tidig middag/sen lunch- Idag stod Libapizza på menyn.

Ugnen här är så liten så vi delade på en pizza medan nästa var i ugnen. Det var gott. Hade tomatsås i botten, färska champinjoner, tomater och paprika. Ovanpå riven ost.

L vilade lite efter maten medan jag gick och hälsade lite snabbt på A i 1:an som var i sin stuga. Men sedan var det strax dags att ge oss av in till stan och Cityterminalen. L skulle åka hem.

Vi var rätt tidiga och bussen var dessutom försenad så vi hann med en fika. Sedan gick vi upp till rätt terminal. När jag vinkat av L åkte jag tillbaka till stugan.

Satte mig med datorn och tittade på ett avsnitt My life is murder. Kände att jag behövde koppla av en stund. Men jag började elda rätt tidigt innan det blev kallt. Förra natten höll värmen sig och vi slapp sätta på elvärme.

En del av det vi sågade igår.

Nu vill jag nog påstå att jag flyttat ut för säsongen. Men det innebär förstås inte att jag kommer att bo här varje dag och natt. Men så har det ju aldrig varit.

Blev sittande med playTV och ett glas rött, eldade med målsättningen att slippa elvärme ännu en natt. Jag älskar verkligen att vara i min stuga.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Också vackra dagar har ett slut

 1. znogge skriver:

  Det lät som en jättehärlig dag och gott åt ni dessutom. Libapizza har blivit en stor favorit här kan jag säga.
  Så mysigt att stugsäsongen är igång nu!

  Kram och sov gott!

  • Kraka skriver:

   Det blev en bra dag. Ja, det är skönt att vara på G i stugan igen. Tyvärr kommer jag ju att vara borta långa perioder när jag jobbar. Har en del annat också som kommer att hålla mig borta. Men på det hela taget så har jag flyttat ut.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så härligt att du blir kvar i stugan en tid nu. Det måste ju verkligen kännas som sommar för dig. Och skönt att du slapp sätta på elvärmen. Här har det också blivit lite varmare nu och i natt har mina pellisar fått vara ute för första gången i år och de ser ut att ha klarat sig bra.
  Ha en fin onsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *