Fem en fredag v. 22: Accessoarer

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vilka kläder skulle du kunna gå i en hel helg?
 2. Förutom solkräm, hur skyddar du dig mot solen?
 3. Vad bär du med dig varje dag?
 4. Har du klocka på vänster eller höger arm?
 5. Vilken typ av accessoar bär du oftast?

 

 1. Beror ju lite på sammanhanget. Men är jag bara hemma så är det inte ens säkert att jag alls kommer ur pyjamasen. Annars är det nog mjukiskläder som är ett förstahandsval. Ska jag iväg på något ”event” är det troligen klänning som gäller.
 2. Jag undviker att sitta i solen. Så pass att jag haft en grav D-vitaminbrist som troligen berodde på det. Numera fyller jag på D-vitamin på annat sätt och kollar regelbundet mina värden.
 3. Bär med mig? Mobilen är väl med för det mesta. I alla fall om jag ska någonstans. Jag kan gå till tvättstugan eller till återvinningen hemmahemma utan den ifall den ligger på laddning. Har även mitt aktivitetsband på mig hela tiden. Även när jag jobbar, men då på annan plats än på armen eftersom det råder förbud mot smycken och klockor.
 4. Vänster.
 5. Det har varierat över tid. Men just nu är det min ring och mitt aktivitetsband. Örhängen ofta, men inte alltid.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fem en fredag v. 22: Accessoarer

 1. znogge skriver:

  När det gäller smycken bär jag alltid ett armband från George Jensen. Har inte tagit av mig det på tre år. Mobilen bär jag också alltid med mig. Har blivit en vana.

  Önskar en god kväll nu!

  Kram

 2. tantaugusta skriver:

  Just nu har jag lagt bort min ”riktiga” klocka till förmån för en pulsklocka. Det pågår nämligen en stegräkningstävling på jobbet. Jag jobbar ju på kontor så inga restriktioner kring sådana saker (undantaget privata telefoner med tiktok, de får helst inte vara med…)

 3. Pingback: Fem en fredag v. 23: Harmoni - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *