Upp som en sol, ner som en pannkaka

Den här dagen bara försvann, Jag som hade tänkt hinna så mycket. Men jag var trött och behövde först sova ut. Trots att jag inte hade något alarm på fick jag bara ihop 5½ timme. F skulle väckt mig klockan 7:00, men det gjorde han inte eftersom han tänkte att jag behövde sova. Istället blev jag ju stressad. Hade lovat passa Snufflan när han skulle göra ett ärende där hon inte kunde följa med.

Snufflan skötte sig riktigt bra och klagade bara lite. Hon låg bredvid mig och sov och ibland hade ho huvudet i mitt knä. Men hon vill gärna påpeka hur synd det är om henne som är lämnad alldeles ensam och övergiven.

När F var tillbaka var det meningen att jag skulle åka till stugan. Men först ville jag äta lunch. Åkte till en av mina absolutta favoritrestauranger. 🙂

Man håller på och bygger om inne i varuhuset och jag gick därför bara snabbt genom nedervåningen. Det enda jag köpte var blå plastkassar. Ska förvara ved i dem har jag tänkt.

Sedan skulle jag alltså till stugan. Trots att det var fredagseftermiddag. En mycket dålig idé. Men jag var orolig för mina tomatplantor och ville dit och vattna dem.

Det tog lång tid att komma fram och när jag väl var där var klockan runt halv sju och jag kände att jag inte hade lust att ta ta i något alls. Det får bli nya tag imorgon.

Det var inge akut fara med plantorna, men jorden var torr så de behövde vattnas.

Drack ett glas vin, lyssnade på ljudbok och såg lite playTV. Bestämde mig för en tidig kväll och försöka sova igen några timmar.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Upp som en sol, ner som en pannkaka

 1. Ingrid skriver:

  Det var väl skönt med en dag i lite lugn och ro efter turen till London.
  Så bra att tomaterna klarat sig under din bortavaro.
  Hoppas du får sova gott och länge i natt!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det är alltid skönt med en mellandag lite då och då. Ska ha fri sovning imorgon och sedan får jag ta tag i lite trädgårdsarbete.
   Sov gott du också!
   Kram

 2. znogge skriver:

  Du behövde säkert en dag som blev lite lugnare i alla fall efter hemresedagen.
  Hoppas lördagen blir tilltalande och fin.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *